Φαίη Σκορδά: Ξέσπασε κατά του συγγραφέα παιδικών βιβλίων που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Φανερά ταραγμένη εμφανίστηκε, το πρωί της Πέμπτης 3/11 στην εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά, με αφορμή την υπόθεση της σύλληψης του γνωστού συγγραφέα παιδικών βιβλίων ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία.

Η Φαίη Σκορδά τόνισε την ευκολία με την οποία μπορεί να βρεθεί σήμερα ένα τέτοιο υλικό στα χέρια κάποιου, αλλά και το πόσο προσεκτικοί είμαστε με τους ανθρώπους που φέρνουμε σε επαφή τα παιδιά μας.

«Τερατώδες και αυτό. Επειδή υπάρχουν αυτοί, γίνονται και αυτά στα παιδιά… Διαβάζοντας λίγο το απολογητικό που κυκλοφόρησε στα sites από τη δικογραφία, παρουσιάζεται με πόσο μεγάλη ευκολία μπορώ εγώ να πατήσω την ώρα που πίνω τον καφέ μου να το δω… Μας παρουσιάστηκε ως κάτι πολύ απλό. Ένας άνθρωπος να κάθεται τώρα με το κινητό του και να μπορεί τόσο εύκολα να έχει αυτό το υλικό. Ο εισαγγελέας θα πάρει τις αποφάσεις, θα κάνει την έρευνά του.

Είναι ένα θέμα ποιος γράφει βιβλία τελικά, ποιος έρχεται και διδάσκει τα παιδιά μας αλλά από την άλλη δε σου κάνει εντύπωση ότι μπορεί κάποιος με τόση ευκολία να έρθει σε επαφή με τέτοιο υλικό; Τόσο απλά; Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση…» είπε η Φαίη Σκορδά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164