Φαίη Σκορδά: Με εντυπωσιακή εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας [pics]

Σε μία από τις πιο ωραίες φάσεις της ζωής της είναι η Φαίη Σκορδά και αυτό φαίνεται ακόμα και στην εμφάνισή της. Η οικοδέσποινα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 εκπέμπει αυτοπεποίθηση και δεν φεύγει στιγμή το χαμόγελο από τα χείλη της. Μπορεί να πέρασει μία πολύ δύσκολη περίοδο μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα αλλά φαίνεται πως όλα αυτά είναι πλέον για την ίδια πολύ πίσω.

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός να κάνει κοσμικές εμφανίσεις ή να απολαμβάνει δραστηριότητες με τους δύο γιους της. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης άλλωστε είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Είναι ελάχιστες οι φορές που περνάει το χρόνο της μακριά τους κι αυτό γιατί το απαιτούν οι επαγγελματκές της υποχρεώσεις ή οι δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τις οποίες ασχολείται.

To μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε μαζί με εθελοντές του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στο Ξενοδεχείο Μεγάλη Βρεταννία. Πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη γιορτή για το ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο lobby του ξενοδοχείου σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την χορωδία των ‘Μικρών Μουσικών’ του Ωδείου Αθηνών.

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στο εντυπωσιακά στολισμένο περιβάλλον όπου το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο ενώ η Φαίη Σκορδά έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή εμφάνισή της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το γνωστό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος το επόμενο διάστημα θα ενισχύσει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) του οποίου είναι πρέσβειρα η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά να λείπει από αυτή την εκδήλωση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164