Site icon TLIFE

Φαίη Σκορδά: «Πάλι σαν πρωινή αντιμετωπίζω την εκπομπή μου»

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23/9 έδωσε το παρών η Φαίη Σκορδά.

Εκεί τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “I Love Sou Kou” με τη Φαίη Σκορδά να μιλά για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της αλλά και για τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την τηλεοπτική του Καριέρα.

«Είμαστε καλά. Με τους περισσότερους, παρά το ότι είναι νέοι, έχουμε ξανασυνεργαστεί, δε τους συναντώ πρώτη φορά στη ζωή μου. Με την αρχισυντάκτριά μου, Αγγελική Γιαννακοπούλου, έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, και πέρυσι που ήταν με τον Νίκο Μουτσινά βλεπόμασταν συχνά. Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι που είχα συνεργαστεί στο παρελθόν είναι λιγότερο καλοί.

Η αλλαγή ώρας, δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να μου δημιουργήσει θέμα στις συνήθειές μου. Εγώ σαν Πρωινό το αντιμετωπίζω και πάλι» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Σχετικά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Φαίη Σκορδά είπε, «Αυτά που είπα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, δεν ήταν για να τον στηρίξω. Είναι αυτά που πιστεύω. Ο Δημήτρης δεν ξεκίνησε χθες, το έχω πει πάρα πολλές φορές και στον ίδιο. Έχει δοκιμαστεί σε πολλά και τα έχει καταφέρει. Είναι ένα παιδί που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δική του εκπομπή είχε, και θα έχει και στο μέλλον. Το πιστεύω. Κρατάμε επαφή με τον Δημήτρη»

© 2024 tlife.gr