Site icon TLIFE

Φαίη Σκορδά: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος που διατηρεί σχέση και της έδωσε μονόπετρο – Φωτογραφίες από τη ζωή του

Η Φαίη Σκορδά διανύει μία ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Ο άνδρας με τον οποίο είναι σε σχέση το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια και, όπως όλα δείχνουν, θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον κατασκευαστικό τομέα.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE.GR, ο σύντροφος της παρουσιάστριας της έδωσε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να της εκφράσει την επιθυμία να πορευτούν μαζί τα επόμενα χρόνια.

Η Φαίη Σκορδά δεν επιθυμεί προς το παρόν να «δώσει στόχο» και γι’ αυτόν τον λόγο δεν φοράει το μονόπετρο στη νέα της επαγγελματική στέγη, στις βόλτες και στις εξορμήσεις της, όπως στην πρόσφατη εκδρομή τους στο Πόρτο Χέλι μέσα στον Αύγουστο.

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Φαίης Σκορδά

Οι πληροφορίες για τον νέο σύντροφο της παρουσιάστριας στο διαδίκτυο είναι ελάχιστες. Με μία γρήγορη αναζήτηση στο google, φαίνεται να διατηρεί επαγγελματικό προφίλ στο LinkedIn, στο οποίο αναγράφει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Σαπιέντσα Ρώμης μέχρι το 2007.

Πριν από 16 χρόνια,  άνοιξε το δικό του γραφείο που σχετίζεται με τον κατασκευαστικό τομέα, το οποίο λειτουργεί μέχρι και σήμερα στα Βορεία Προάστια αναλαμβάνοντας διάφορα εντυπωσιακά project σε αρκετά μέρη της Ελλάδας.

Δες παλαιότερες φωτογραφίες του νέου συντρόφου της Φαίης Σκορδά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr