Φαίη Σκορδά: Το απαξιωτικό σχόλιο του Φασουλή έκανε έξαλλους τους συνεργάτες της! [video]

Χαμός έγινε στο Πρωινό του Ant1 με τα σχόλια του Σταμάτη Φασουλή στο J2US. Συγκεκριμένα ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης, η θοποιός και συγγραφέας μίλησε πριν λίγες μέρες στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και όταν ρωτήθηκε για τον Τρύφωνα Σαμαρά απάντησε με τη γνωστή ατάκα “Άχου και δεν με νοιάζει”. Όταν όμως, ο Τρύφωνας Σαμαράς, στον αέρα του show του είπε ότι στεναχωρήθηκε με αυτήν την τοποθέτησή του ο Σταμάτης Φασουλής θέλησε να δικαιολογηθεί απαξιώνοντας τις ερωτήσεις που του έγιναν από την ομάδα της Φαίης Σκορδά.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Φασουλής είπε στον Τρύφωνα Σαμαρά πως η φράση “Άχου και δεν με νοιάζει” αναφερόταν στην ερώτηση της Φαίης Σκορδά που δεν ήθελε να απαντήσει!

«Λυπάμαι πάρα πολύ για τον κύριο Φασουλή και του απευθύνω κάτι… Τόσα χρόνια που είμαι δημοσιογράφος ποτέ δεν γύρισε ένας άνθρωπος καταξιωμένος, γιατί εγώ δεν θα τον υποτιμήσω όπως έκανε εκείνος που γύρισε μπροστά στον κόσμο να πει ότι υποτιμά μια ερώτηση που του έγινε με ευγένεια μετά το σχόλιό του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο κύριος Φασουλής μίλησε τόσο απρεπώς απέναντι σε δημοσιογράφους και συνεργάτες μιας εκπομπής που τον κάλεσαν, τον τίμησαν, τον ρώτησαν πολύ ευγενικά για τη δουλειά που κάνει».

Η Φαίη Σκορδά, στη συνέχεια, πήρε το λόγο και ήρεμα ξεκαθάρισε: « Όταν δέχεσαι και λες ναι σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, πρέπει να παίξεις αυτό το παιχνίδι. Όταν λες όχι, το λες επειδή δεν θες να υποστείς κάποιες συνέπειες που επιβαρύνουν ένα προφίλ, ένα βιογραφικό».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη επανήλθε σε ακόμα υψηλότερους τόνους και είπε χαρακτηριστικά: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τη συμπεριφορά του κυρίου Φασουλή! Αν υποτιμά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, εκ των υστέρων μάλιστα, εμένα με βάζει σε πολλές σκέψεις. Δεν δέχομαι να με υποτιμά κάποιος με αυτόν τον τρόπο, δεν το δέχομαι από κανέναν κύριο Φασουλή, όσο καταξιωμένος κι αν είναι. Σέβομαι τη δουλειά του, τον σέβομαι ως άνθρωπο, ως σκηνοθέτη, ως θεατράνθρωπο αλλά ως εδώ! Υπάρχει κι ένα όριο στο πώς μας φέρεται ο κόσμος».

Ενώ, και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρενέβη, αναφέροντας για τον Σταμάτη Φασουλή: «Υποτιμά τον εαυτό του μην έχοντας συνέχεια και συνέπεια στα λεγόμενά του, κάνοντας αυτές τις αναδιπλώσεις, μην πω κωλωτούμπες… Όταν ένας άνθρωπος δεν είναι συνεπής στα λεγόμενά του πέφτει στα μάτια μου. Οι μισοί στην κριτική επιτροπή έχουν ενοχές. Δεν θέλουν να είναι εκεί και το κάνουν για τα λεφτά, γιατί θεωρούν ότι τους ρίχνει το Prestige».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164