Site icon TLIFE

Φαίη Σκορδά: Tρυφερές οικογενειακές στιγμές με τους γιους της σε εμπορικό κέντρο! [pics]

Εκτός από μια επιτυχημένη παρουσιάστρια, η Φαίη Σκορδά είναι και μία αφοσιωμένη μητέρα. Μπορεί, λοιπόν, να απουσιάζει από το σπίτι για πολλές ώρες καθημερινά, λόγω της εκπομπής  “Το Πρωινό“, ωστόσο, όταν έχει ελεύθερο χρόνο -όπως τα Σαββατοκύριακα- φροντίζει να τον περνάει εξ’ ολοκλήρου με τα δύο αγόρια της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Αυτό συνέβη και πριν μερικές μέρες, όπου άβαφη, ντυμένη casual, με το σακίδιό της στους ώμους και κρατώντας από τα δύο της χέρια τους γιους της, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων προκειμένου όλοι μαζί να δουν την πρεμιέρα πολύ γνωστής ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Φυσικά, πριν ακόμα μπουν στην αίθουσα προβολής η παρουσιάστρια αποφάσισε να είναι χαλαρή στις συνήθεις διατροφικές απαγορεύσεις που βάζει όλη την εβδομάδα ως μαμά, και να αγοράσει στα παιδιά της από παγωτό έως και ποπ κορν. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης ήταν τρισευτυχισμένοι, αλλά το ίδιο χαρούμενη ήταν κι εκείνη, καθώς λατρεύει να πηγαίνει σινεμά με τα παιδιά της.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε χαλαρές καθημερινές στιγμές κι έτσι είδαμε για μία ακόμα φορά το… άλλο πρόσωπο της Φαίης.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

© 2024 tlife.gr