Site icon TLIFE

Φαίη Ζαφειράκου: Ο πρώην σύζυγός της Ανδρέας Κομπόσης στο TLIFE για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – «Δεν έγινε τίποτα»

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες από τα δημοσιεύματα που θέλουν την ηθοποιό Φαίη Ζαφειράκου να οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα έπειτα από τον ξυλοδαρμό του πρώην συζύγου της, Ανδρέα Κομπόση.

Πιο αναλυτικά τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η γνωστή ηθοποιός δεν επιτέθηκε μόνο εναντίον του πρώην συζύγου της με τον οποίο διατηρεί άψογες σχέσεις και παραθέριζαν μαζί στην Κάρυστο, αλλά και κατά του 12χρονου γιου της. Αστυνομικοί του Α.Τ. Καρύστου συνέλαβαν την ηθοποιό, ενώ ο σύζυγός της είχε σημάδια στο πρόσωπο και έντονες κοκκινίλες που μαρτυρούσαν ότι προηγήθηκε άγρια μάχη και σε βάρος της ηθοποιού έχει σχηματιστεί δικογραφία

Η πραγματικότητα ωστόσο διαφέρει πολύ. Η διάψευση ήρθε από τον ίδιο τον Ανδρέα Κομπόση μέσω ανάρτησής του στο facebook.

«Καλημέρα. στο πλαίσιο των φαιδρών δημοσιευμάτων η απάντηση μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλά μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους» έγραψε ο Ανδρέας Κομπόσης δημοσιεύοντας μια κοινή του φωτογραφία με τη Φαίη Ζαφειράκου.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Ανδρέα Κομπόση, ο οποίος μας εξήγησε τι συνέβη.

«Δεν έγινε τίποτα από αυτά που γράφονται. Απλά υπήρξε ένας θόρυβος στο δωμάτιο και κάποιος κάλεσε την αστυνομία. Απλά πήγαμε στην αστυνομία, δώσαμε κάποιες εξηγήσεις και φύγαμε. Αυτό έγινε, τίποτα παραπάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά στο TLIFE o Ανδρέας Κομπόσης.

Το χρονικό

Το περιστατικό ανάμεσα στην ηθοποιό και τον πρώην σύζυγό της σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (14.07.2024) γύρω στις 23.45 στην Κάρυστο. Η σύλληψη της 38χρονης ηθοποιού έγινε στις 4.05 τα ξημερώματα της Δευτέρας (15.07.2024) στην Κάρυστο και παρά τη διάψευση του Ανδρέα Καμπόση για τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, σε βάρος της ηθοποιού έχει σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες στον Ανδρέα Καμπόσης χορηγήθηκε έγγραφο με πληροφορίες και οδηγίες, προκειμένου να λάβει αν το θέλει ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς, με τον 57χρονο ωστόσο να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να πάει σε κάποια δομή για περαιτέρω συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη και ότι επιθυμούσε να παραμείνει στο σπίτι που έμεναν. Δήλωσε επίσης ρητά ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της 38χρονης πρώην συζύγου του. Ακόμη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θέλει να χορηγηθεί στον ίδιο ή στον 12χρονο γιο του κωδικός για την πρόσβαση στην εφαρμογή panic button.

 

© 2024 tlife.gr