Site icon TLIFE

Φιλί της ζωής στο Mega ! Εγκρίθηκε το πολυαναμενόμενο δάνειο που είχε ζητήσει το κανάλι…

Megaλη είναι η ανακούφιση που αιστάνθηκαν σήμερα οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού, όταν ενημερώθηκαν, πως το πολυπόθητο, ομολογιακό δάνειο που είχαν ζητήσει, τελικά εκγρίθηκε !

Ενα δάνειο το οποίο έρχεται να δώσει κανονικά το… φιλί της ζωής στο κανάλι, το οποίο ως γνωστόν βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο. Με αυτά τα χρήματα ,λοιπόν, θα μπορέσουν οι Megaλικοί να καλύψουν τις όποιες τρέχουσες υπόχρεώσεις τους, αλλά και πολλές μαύρες, οικονομικές τρύπες στο πρόγραμμά τους, οι οποίες τους έχουν προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο.

Μην ξεχνάτε πως οι περισσότερες παραγωγές του καναλιού – βλέπε Βασιλιάδες, Πίσω στο σπίτι – είναι απλήρωτες και αν και θεωρητικά έχουν πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου, ουσιαστικά βρίσκονται στον αέρα. Φυσικά σε αυτό το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται το Mega παίζει καταλυτικό ρόλο – εκτός από τις τρέχουσες υποχρεώσεις που όπως ήδη σας είπα έχουν δημιουργηθεί – και οι μεγάλες ζημιές που έχουν δημιουργηθεί – λόγω του καταποντισμού της διαφημιστικής δαπάνης και όχι μόνο – κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν και οι οποίες εννοείται πως μπορούν να συγκριθούν καν, με τις ζημίες της προηγούμενης σεζόν !

Τα ευχάριστα της έγκρισης του ομολογιακού δανείου αναμένεται να ανακοινωθούν επισήμως και στην αυριανή, γενική συνέλευση των μετόχων, οι οποίοι παρόλα αυτά θα κληθούν για ακόμα μία φορά να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου το κανάλι να καταφέρει να ξεπεράσει τον σκόπελο στον οποίο βρίσκεται.

Με άλλα λόγια; Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως για πολλοστή φορά θα τους ζητηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου !!!

© 2024 tlife.gr