Site icon TLIFE

Φίλιππος Πηλαδάκης για Κώστα Πηλαδάκη: «Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που έκανε ο μπαμπάς μου, τον θαύμαζα από μικρός»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραχώρησε κοινή συνέντευξη μαζί με τους γιους της, Διονύση και Φίλιππο Πηλαδάκη στο περιοδικό OK! και τον Μιχάλη Ροδόπουλο.

Ο μικρός γιος της ηθοποιού και του Κώστα Πηλαδάκη, Φίλιππος, που φέτος εργάζεται μαζί με τον αδελφό του, Διονύση στο θέατρο Άλσος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα μελλοντικά του σχέδια και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις, όπως ο πατέρας του.

Αυτό που μου έχει κάνει πολύ θετική εντύπωση, πριν καν σας γνωρίσω, είναι όταν έμαθα ότι δύο σχεδόν συνομήλικοι έφηβοι, που είναι και αδέλφια, αποφάσισαν να δουλέψουν το καλοκαίρι και να μην το περάσουν ξεκούραστα, όπως, φαντάζομαι, συμβαίνει με τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία σας.

Μου αρέσει να είμαι ανεξάρτητος, να μπορώ να βγαίνω και να διαχειρίζομαι τα δικά μου χρήματα. Έτσι ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή μου. Αισθάνομαι ότι μεγαλώνω με αυτό τον τρόπο. Είμαι 18 χρόνων πια και υπάρχουν άλλοι που ξεκινάνε τη δουλειά από τα 14. Αυτά τα παιδιά τα έχω πολύ ψηλά.

Φίλιππε, με τι σχεδιάζεις να ασχοληθείς στη ζωή σου;

Εγώ του χρόνου θα ξεκινήσω τις σπουδές μου εδώ στην Αθήνα. Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που έκανε ο μπαμπάς μου, τις επιχειρήσεις. Τον θαύμαζα από μικρός.

Είναι αυστηρή μαμά η Ντορέττα;

Είναι αυστηρή εκεί που πρέπει.

© 2024 tlife.gr