Site icon TLIFE

Φωτεινή Δάρρα – Γιώργος Παπαχριστούδης: Εκδρομή στην Κοιλάδα των Πεταλούδων μαζί με την κόρη τους [pics]

Η Φωτεινή Δάρρα έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια να μιλά δημόσια γι’ αυτήν. Αυτός είναι και ο λόγος που παντρεύτηκε μυστικά τον σύζυγό της και πατέρα της κόρης της, Γιώργο Παπαχριστούδη, πριν από περίπου ένα χρόνο. Η μικρή, Ιωάννα – Ρωξάνη, είναι πλέον έξι χρονών και οι γονείς της δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους!

Πριν λίγες ημέρες, η Φωτεινή Δάρρα βρέθηκε μαζί με τον Γιώργο Παπαχριστούδη και την κόρη τους στην Ρόδο. Οι τρεις τους εξερεύνησαν κάθε γωνιά του νησιού και φυσικά δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν την Κοιλάδα των Πεταλούδων. Πρόκειται για ένα δάσος που αποτελεί καταφύγιο για πολλά είδη πεταλούδων και χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου έρχονται κάθε χρόνο στην Ρόδο για να παρακολουθήσουν αυτό το φαινόμενο.

Το ζευγάρι απόλαυσε τη βόλτα του με casual look και εντυπωσιάστηκε από το καταπράσινο τοπίο και τις πολύχρωμες πεταλούδες. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τις ξέγνοιαστες στιγμές του ζευγαριού κατά τη διάρκεια της βόλτας του.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

© 2024 tlife.gr