Site icon TLIFE

Φωτεινή Δάρρα: Η αποκάλυψη για την άγνωστη γνωριμία με τον Αλέν Ντελόν

Παγκόσμια θλίψη έχει σκορπίσει από το πρωί η είδηση θανάτου του Αλέν Ντελόν,  ο οποίος όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του έφυγε σήμερα 18/8 από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Από την ώρα που έγινε γνωστός ο θάνατός του, τα social media έχουν γεμίσει με αναρτήσεις ανθρώπων που αποχαιρετούν τον γοητευτικό άντρα που κατάφερε να σημαδέψει μια ολόκληρη εποχή και για αρκετές δεκαετίες να θεωρείτε sex symbol.

Η Φωτεινή Δάρρα, σε ανάρτηση που έκανε για τον Αλέν Ντελόν περιγράφει τη συνάντηση που είχαν οι δυο τους το 2009, την οποία θυμάται καρέ-καρέ μέχρι και σήμερα.

«Plaza Atènèe Παρίσι. Μια αίθουσα γεμάτη κόσμο, το φαγητό υπέροχο, η πολυτέλεια γύρω χωρίς προηγούμενο. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι ανάλογο. Κάθομαι με τον συνοδό μου σε ένα πλαϊνό τραπέζι. Φοράω ένα κλασσικό μίντι black dress και κοιτάζω μόνο το τραπέζι μου – όπως πρέπει να κάνουν όλα τα καθώς πρέπει κορίτσια. Κάτι με τραβάει να κοιτάξω στο κέντρο της αίθουσας, εκεί όπου κάθονται δυο μεγάλοι κύριοι και μια υπέροχη μιγάδα κοπέλα.

Γυρίζω στο συνοδό μου και λέω: Είναι ένας άντρας που με κοιτάει και νομίζω μοιάζει στον Αλαίν Ντελόν. Γυρίζει, τον κοιτάζει και με κάποια απάθεια μου απαντά: Είναι ο Ντελόν! Συνεχίζω το γεύμα μου με ταραχή ομολογώ γιατί σε στιγμές νιώθω το βλέμμα του επάνω μου. Μετά από κάποια ώρα και ενώ ήμασταν στο γλυκό – εγώ μετά βίας δοκίμασα τις δημιουργίες του Alain Ducasse – η παρέα σηκώνεται και κατευθύνεται προς την έξοδο, εκείνος όμως έρχεται προς το μέρος μας.

Κάνει χειραψία στον σύνοδο μου και μου φιλάει το χέρι. Τότε κατάλαβα πως δεν είχα δίκιο όταν παιδί είδα το «Rocco and his brothers” και είπα με νεανικό θράσος πως «Ο Ντελόν μου φάνηκε θηλυπρεπής. Δεν είναι του γούστου μου». ΤότεΚατάλαβα πως όταν είδα το αριστούργημα του Βισκόντι, η παιδική μου ψυχή είχε για πρώτη φορά ερωτευτεί… Αντίο Alain…» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Φωτεινή Δάρρα.

© 2024 tlife.gr