Site icon TLIFE

Φωτεινή Ντεμίρη – Χάρης Γρηγορόπουλος: Όσα δήλωναν για τον γάμο τους λίγο καιρό πριν το διαζύγιο

Σαν βόμβα έσκασε σήμερα 16/7 η είδηση ότι μετά από 30 χρόνια γάμου και δυο παιδιά, η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος αποφάσισαν να χωρίσουν. 

«Ναι έχουμε χωρίσει. Είμαστε όμως οικογένεια. Δεν παύουμε να είμαστε οικογένεια και να αγαπιόμαστε. Έχουμε χωρίσει σαν ζευγάρι αλλά δεν παύουμε να είμαστε οικογένεια και αγαπημένοι» επιβεβαίωσε η ηθοποιός μιλώντας στο TLIFE.

Οι δυο ηθοποιοί αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου, και παρά το γεγονός πως και οι δυο είχαν μιλήσει στο παρελθόν για τις κρίσεις που πέρασαν, όλοι θεωρούσαν ότι οι δυο τους θα έμεναν για πάντα μαζί.

«Έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό πολλές φορές, αλλά υπάρχει αγάπη. Είμαστε φίλοι πάνω απ’ όλα. Κατά διαστήματα απομακρυνόμαστε αλλά μετά πάλι μαζί. Το σημαντικό είναι ότι κάνουμε καλή παρέα οι δυο μας, περνάμε καλά μαζί» είχε παραδεχτεί η Φωτεινή Ντεμίρη σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό Λοιπόν τον Αύγουστο του 2022.

Σε άλλη συνέντευξή της, στην εκπομπή «Ελένη» τον Μάρτιο του 2024 η Φωτεινή Ντεμίρη δήλωνε κατά του γάμου και μίλαγε για τις δυσκολίες που προκύπτουν μέσα σε μια τέτοια σύμβαση. 

«Έκανα ό.τι καλύτερο μπορούσα για την οικογένεια. Αφιερώθηκε ψυχείται και σώματι. Με τον σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι 30χρόνια. Δεν είναι εύκολο να ζήσεις με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, με παιδιά και ιδιαίτερα όταν είσαι μέσα στη σύμβαση του γάμου. Αυτό τα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα. Εγώ είμαι κατά του γάμου.

Φυσικά και συμβιβάστηκα σε κάποια πράγματα για να μπορεί να υπάρχει η οικογένεια. Ήθελα να έχω μια οικογένεια για τα παιδιά, γιατί την είχαν ανάγκη. Και φυσικά υποχωρούσα σε πολλά πράγματα. Υπήρξαν κρίσεις στον γάμο που θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει στον χωρισμό. Ο γιος μου είναι 25 χρονών και η κόρη μου 27. Έχουν φύγει πια από το σπίτι. Φέτος έφυγε και ο γιος μας. Δουλεύουν. Ο γιος μας είναι ηθοποιός. Οπότε τώρα καλούμαι να αντιμετωπίσω μια καινούργια πραγματικότητα.

Πρέπει να επανατοποθετηθείς σαν άνθρωπος. Είσαι σε ένα σημείο που αλλάζουν όλα για σένα. Είμαι σε ένα σημείο που πραγματικά ψάχνω να βρω πάλι πια είμαι»  είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

 

Από τη δική του πλευρά, ο Χάρης Γρηγορόπουλος σε δική του συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε παραδεχτεί πως ο λόγος που παντρεύτηκαν με τη Φωτεινή Ντεμίρη ήταν μια εγκυμοσύνη της ηθοποιού που έληξε άδοξα.

«Γνωριστήκαμε στη σχολή από τις πρώτες ημέρες που γραφτήκαμε. Κάναμε ένα μάθημα για την αφή και γνωριστήκαμε με κλειστά μάτια. Την πρόταση γάμου την έκανα αναγκαστικά, δεν νομίζω ότι θα παντρευόμασταν αν δεν προέκυπτε κάποιο παιδί. Το παιδί για το οποίο παντρευτήκαμε, δεν υπάρχει γιατί το χάσαμε στη συνέχεια, αλλά μετά από δύο χρόνια ήρθε η Μαρίνα μας και μετά από τέσσερα ο Τίτος μας. Είμαστε παντρεμένοι 30 χρόνια και είμαστε μαζί ακόμα περισσότερα.

Φτάσαμε πολλές φορές κοντά στον χωρισμό, μετά από μεγάλους τσακωμούς, αλλά τελικά το κρατήσαμε. Η οικογένεια μας έχει δεμένους» είχε πει ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

© 2024 tlife.gr