Fresh σειρά έρχεται στον ΑΝΤ1, από την άλλη μεριά του Ατλαντικού !

Μυστήριο και έρωτας πάνε μαζί ; Θα μου πείτε πως δεν πάνε ; Ως γνωστόν τα… μυστήρια του έρωτα είναι πολλά ! Παρόλα αυτά, εγώ δεν σας μιλώ για τα μυστήρια του έρωτα, αλλά για τα… αστυνομικά μυστήρια και το κατά πόσο αυτά μπορούν να συνδυαστούν με το… καρδιοχτύπι !

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τους Αντεννικούς, ναι τα αστυνομικά μυστήρια και το… καρδιοχτύπι μία χαρά συνδυάζονται ! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί το κανάλι του Αμαρουσίου εντάσσει στον καθημερινό του πρόγραμμα μία ολοκαίνουργια σειρά, η οποία από την μία είναι γεμάτη ανεξιχνίαστα αστυνομικά περιστατικά και από την άλλη; Πλημμυρίζει από… ρομάντζο !

Ο τίτλος αυτής; “Castle” ! Το κανάλι του Αμαρουσίου μένοντας πιστό στην τηλεοπτική συνταγή που του έχει πετύχει και λόγω φυσικά της θερινής, τηλεοπτικής αναβροχιάς, εντάσσει στην ζώνη του prime-time από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή στις 11.00 το βράδυ, την συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά, η οποία έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε όλες τις χώρες στις οποίες έχει μεταδοθεί μέχρι τώρα. Πρόκειται για μια ασυνήθιστη αστυνομική σειρά παραγωγής 2009, με κωμικά στοιχειά και ρομαντική ατμόσφαιρα που θα απ ΄ότι λένε; Θα μας συναρπάσει !

Κεντρικός ήρωας της ιστορίας μας είναι ο Ρίτσαρντ Καστλ. Ένας ελκυστικός συγγραφέας βιβλίων μυστηρίου που τα έχει όλα: φήμη, φανατικούς αναγνώστες και φυσικά όμορφες γυναίκες. Αλλά όλα αυτά, έχουν πάψει να τον ικανοποιούν και η ζωή του δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Όλα αλλάζουν όμως, όταν ξαφνικά η ντετέκτιβ Κέιτ Μπέκετ τον καλεί για βοήθεια στις έρευνες της αστυνομίας, καθώς ένας δολοφόνος σκηνοθετεί τα εγκλήματά του σύμφωνα με τις περιγραφές που έχει κάνει ο Καστλ στα βιβλία του.
Η συνεργασία ανάμεσα στον χαλαρό Ρίτσαρντ Καστλ και τη συντηρητική Κέιτ Μπέκετ θα προκαλέσει εντάσεις. Η έλξη μεταξύ τους δεν θα αργήσει να εκδηλωθεί και ανάμεσα σε επικίνδυνες συγκρούσεις και ρομαντικές στιγμές, ο Ρίτσαρντ θα νιώσει και πάλι ζωντανός. Αν γι’ αυτό υπεύθυνη είναι η αδρεναλίνη που χτυπάει κόκκινο ή η όμορφη Κέιτ, θα το δούμε στη συνέχεια!

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας την άλλη Πέμπτη, δηλαδή, την Πέμπτη 28 Ιουνίου και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι : Νείθαν Φίλιον, Στάνα Κάτις, Μόλι Κουίν, Ρούμπεν Σαντιάγκο-Χάτσον, Σούσαν Σάλλιβαν και Μονέτ Μάζουρ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164