Πολλές εικόνες και γεύσεις Ελλάδας. Πρωτοποριακές προτάσεις, σύγχρονες καλλιέργειες και αγροτικές πρακτικές, καθημερινοί άνθρωποι σε όλη την αλυσίδα παραγωγής τροφής, αυθεντικά «στέκια», παραδοσιακές γεύσεις και πολλή μουσική.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πίσω από τις κατσαρόλες και τα τηγάνια του, ο chef μαγειρεύει κοτόπουλο με μπύρα και ντόπιες ελιές για τους περαστικούς της πλατείας και στη συνέχεια ταξιδεύει για την Καλαμάτα. Εκεί, συναντάει δύο νέα παιδιά που διαχειρίζονται ένα εναλλακτικό αγρόκτημα, γνωρίζει φυστικοπαραγωγούς, δοκιμάζει παραδοσιακή γουρνοπούλα και κάνει βόλτα στην κεντρική αγορά όπου μαγειρεύει κόκκορα με χοντρά μακαρόνια.
Επισκέπτεται μια μικρή ταβέρνα και τρώει τις καλύτερες τηγανητές πατάτες όλων των εποχών. Το τελευταίο βράδυ, μια οικογένεια κρεοπωλών της περιοχής ετοιμάζει για τον Βασίλη μια έκπληξη: ένα γλέντι γεμάτο λιχουδιές.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ