Στο θέατρο Παλλάς βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου ο Γιώργος Λιάγκας και η Σάσα Σταμάτη. Οι δύο συνεργάτες της πρωινής εκπομπής του AΝΤ1 παρακολούθησαν το “Συρανό”.
Η δημοσιογράφος συνοδεύει συχνά τον παρουσιαστή στις βραδινές του εξορμήσεις καθώς η Φαίη Σκορδά έχει επιλέξει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της να κάνει πολύ προσεκτικές εξόδους.
Δεν είναι η πρώτη φορά λοιπόν που ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους έχει απαθανατίσει μαζί στο θέατρο. Την ίδια παράσταση παρακολούθησε την ίδια μέρα και η Τζένη Μπαλατσινού με τις κόρες της!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Λίγο πριν φύγουν από το θέατρο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν αρνήθηκε να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες με κάποιους θαμαστές του ενώ η Σάσα είχε επιθυμία να φάει κάστανα.
Πλησίασε λοιπόν κάποιον από τους πλανόδιους πωλητές που βρίσκονταν στην Βουκουρεστίου για να αγοράσει μερικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα