Site icon TLIFE

Γαμήλιο πάρτι εκατομμυρίων ευρώ στο ΟΑΚΑ: Η χλιδάτη γιορτή, οι επώνυμες Ελληνίδες καλεσμένες και το φαντασμαγορικό σκηνικό

Μια άκρως χλιδάτη γιορτή έλαβε χθες Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, κάτω από το στέγαστρο του Καλατράβα. Η Μις Λίβανος Maya Reaidy αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της Fehmi Karagulla στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και στη συνέχεια ακολούθησε ένα χλιδάτο πάρτι για τους λαμπερούς καλεσμένους του ζευγαριού στο ΟΑΚΑ.

Την αποκάλυψη την έκανε η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία μαζί με τη Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένες στον χλιδάτο γαμήλιο πάρτι που πραγματοποιήθηκε έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι.

Δες βίντεο και φωτογραφίες από την ανταλλαγή όρκων του ζευγαριού στα νότια προάστια:

«Χθες το βράδυ, είχα την απόλυτη τιμή να παρακολουθήσω την γαμήλια γιορτή της Maya Reaidy και του Fehmi, γιου ενός από τους πιο αγαπημένους μου φίλους, του Karim. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μαγική – από τον χώρο που κόβει την ανάσα μέχρι την ατέλειωτη αγάπη που γέμιζε τον αέρα. Ήταν πραγματικά μια αξέχαστη γιορτή αγάπης, οικογένειας και φιλίας. Εύχομαι στο ευτυχισμένο ζευγάρι μια ζωή γεμάτη ευτυχία, γέλιο και ατελείωτη αγάπη. Μακάρι αυτή να είναι η αρχή πολλών εκπληκτικών περιπετειών!» έγραψε η Μαρίνα Βερνίκου δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από τον υπερχλιδάτο γάμο της Μις Λίβανος.

Δες κι άλλες φωτογραφίες και βίντεο από την λαμπερή βραδιά στο ΟΑΚΑ:

 

 

 

Η Maya Reaidy γεννήθηκε το 1995 και κατάγεται από τον Λίβανο. Είναι μοντέλο και το 2018 αναδείχθηκε Μις Λίβανος, ενώ εκπροσώπησε τη χώρα της και στα Μις Υφήλιος. Η ίδια έχει σπουδάσει Φαρμακευτική και μαζί με τον σύζυγό της μένουν στο Λονδίνο.

© 2024 tlife.gr