Site icon TLIFE

Γάμοι καλοκαιριού 2024: Από την Πύλο μέχρι την Κρήτη – Τα ζευγάρια που παντρεύονται στο προσεχές διάστημα

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους αποφάσισαν να κάνουν το φετινό καλοκαίρι αρκετά ζευγάρια, με τον γάμο του Στέφανο Κασσελάκη να βρίσκεται στο επίκεντρο των Media.

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ

Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετά τον γάμο του στη Νέα Υόρκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ προετοιμάζεται για τον γάμο που θα ακολουθήσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη στα τέλη του Αυγούστου.

Το γλέντι μάλιστα που θα ακολουθήσει μετά τον γάμο στα Χανιά θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 31 Αυγούστου.

«Θα είναι μια μικρή τελετή, συμβολική για τις οικογένειές μας και τους στενούς μας φίλους. Μέχρι εκεί. Θα γίνει το τελετουργικό κομμάτι. Το επίσημο έχει γίνει… Θέλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια της κοινής μας ζωής, και στις οικογένειές μας με έναν μικρό γάμο», δήλωνε πριν από μερικές εβδομάδες ο Στέφανος Κασσελάκης καλεσμένος στη “Super Κατερίνα”.

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπριγκερ

Μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια παντρεύονται στην Πύλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην On Time, ο γάμος του δημοφιλή μπασκετμπολίστα θα γίνει στη Μεσσηνία και στο «Costa Navarino», ενώ η επικρατέστερη ημερομηνία είναι αυτή της 31 Αυγούστου.

Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ταξιδεύει στις αρχές του καλοκαιριού στη Μεσσηνία προκειμένου να διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες για την ημέρα του γάμου.

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου

Το μεγάλο βήμα στη σχέση τους αποφάσισαν να κάνουν ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου. Ο δημιουργός των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του. 

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η εκπομπή “Fay’s Time”, ο γάμος του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου θα γίνει την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα στην Κύπρο ενώ κουμπάροι θα είναι ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου.

 

Ο Αντρέας Γεωργίου σε συνέντευξή του στον Κώστα Τσουρό ανέφερε: «Είναι κάτι που ήρθε από μόνο του και χαίρομαι πάρα πολύ, είμαι πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θέλω να κρυβόμαστε μεταξύ μας, ήθελα λίγο να το προστατέψω όσο μπορούσα. Δεν θέλω να είναι σόου ο γάμος μου», ήταν τα λόγια του Αντρέα Γεωργίου.

Σήμερα γάμος γίνεται για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Όπως έγινε γνωστό τα τελευταία 24ωρα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελένη Κολτζή. Η Ελένη Κολτζή έχει καταγωγή από τη Βέροια Ημαθίας και ζει μόνιμα στο Παλαιό Φάληρο.

Η Ελένη Κολτζή είναι απόφοιτη Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, ενώ ασχολείται με τις έρευνες και τεχνολογίες που συμβάλλουν στην εξέλιξη της ιατρικής.

Σε λίγες ώρες το ζευγάρι θα βιώσει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της κοινής του πορείας, έχοντας κρατήσει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ώρα η καλή!

© 2024 tlife.gr