Γάμος Αντρέα Γεωργίου: Οι celebrities καλεσμένοι που έδωσαν το «παρών» και πόζαραν στο φακό του TLIFE

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, έχοντας δίπλα του αγαπημένους συγγενείς και φίλους που ταξίδεψαν στην Κύπρο και στην Αγία Νάπα για τον γάμο του ζευγαριού.

Ο Αντρέας Γεωργίου ντυμένος με λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι, υποδέχτηκε στην είσοδο της εκκλησίας τη Σιμώνη Χριστοδούλου, η οποία έλαμπε στο νυφικό της.

Κουμπάροι του ζευγαριού οι στενοί φίλοι και συνεργάτες, Κούλλης Νικολάου, Βάνα Δημητρίου και η στιλίστρια Άντρια Παχίτη. Από το πλευρό των νεόνυμφων δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι συνεργάτες του από τις σειρές του Αντρέα Γεωργίου, «Γη της Ελιάς» και «Famagusta» στο Mega.

Η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, ο Χρήστος Λούλης με τη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή, η Ιφεγένεια Τζόλα και η Βάσια Παναγοπούλου με την κόρη της, ήταν μερικοί μόνο από τους ηθοποιούς που τίμησαν τους νεόνυμφους με την παρουσία τους.

Στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου βρέθηκε και ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος πόζαρε με την παρέα του στο φωτογραφικό φακό του TLIFE

Δες παρακάτω τις αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/ TLIFE

Το «παρών» στον γάμο έδωσε η τηλεοπτική Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία», Κάθριν Κέλι Λανγκ:

Αναρτήσεις στα social media από τον γάμο του Αντρέα Γεωργίου, έκαναν η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη και η Χρύσα Μιχαλοπούλου:

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164