Site icon TLIFE

Γάμος Γιώργου Αγγελόπουλου – Δήμητρας Βαμβακούση: Οι πρώτες αφίξεις – Φωτογραφίες TLIFE

Σήμερα, Κυριακή 24/9 είναι ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση και ήδη οι πρώτοι καλεσμένοι έχουν αρχίσει να φτάνουν στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, όπου θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο. (δες εδώ φωτογραφίες από την εκκλησία)

Ο νικητής του Survivor 2017 και η επίσης πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, μετά από σχεδόν έναν χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να να κάνουν το επόμενο βήμα και να παντρευτούν με κουμπάρο τον καλό τους φίλο, Αναστάσια Ντούγκα.

Τη μέρα αυτή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους όλους τους ανθρώπους που με τους οποίους έχουν συνδεθεί στη ζωή τους και έχουν μοιραστεί στιγμές. Γι’ αυτό οι καλεσμένοι τους ξεπερνούν τους 500.

Λίγη ώρα πριν το μυστήριο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 μμ, οι πρώτοι καλεσμένοι έκαναν την εμφάνισή τους.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE ανάμεσά τους είναι οι: Σάρα Εσκενάζυ, Άντζελα Γκερέκου, Μάρκος Σεφερλής, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Κοκκινάκης, η Κατερίνα Τσάβαλου με τον σύζυγό της Δημήτρη Στεργίου, ο Αντύπας με την σύζυγό του,  Στέλλα Μουσλουμίδου.

Ειρήνη Κολιδά-Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Στράτος Τζώρτζογλου, Σοφία Μαριόλα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Γιώργος Χρανιώτης, Γεωργία Αβασκαντήρα

Ορέστης Τσάνγκ

Κούλης Νικολάου

Νίκος Αποστολόπουλος

Ηλίας Μπόγδανος

Πηγή Δεβετζή, Τέτα Καμπουρέλλη

Η Άννα Βαμβακούση με τη μητέρα της

  

Η Κατερίνα Τσάβαλου με τον σύζυγό της Δημήτρη Στεργίου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Κώστα Κοκκινάκη

Ο Αντύπας με την σύζυγό του, Στέλλα Μουσλουμίδου

Σάεα Εσκενάζυ

Οι κουμπάροι του Γιώργου Αγγελόπουλου

Στέφανος Κωνσταντινίδης-Μαρία Δήμου-Ζωή Κρονάκη-Τάσος Παναγιώταρης

Γιώργος Τσαλίκης, Χρήστος Κούτρας

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

© 2024 tlife.gr