Γάμος Θεοδώρας – Μάθιου Κουμάρ: Η βασίλισσα Σοφία με την καλλονή εγγονή της, Irene Urdangarin στο pre-wedding party – Φωτογραφίες

Λίγο μετά τις 20:00 το απόγευμα της Παρασκευής 27/9 πραγματοποιήθηκε το pre wedding δείπνο της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ στο Βυζαντινό Μουσείο.

Στο επίσημο δείπνο έδωσαν το παρών 250 εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους τα μέλη της τέως ελληνικής βασιλικής οικογένειας αλλά και η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με την αδελφή της Πριγκίπισσα Ειρήνη (οι θείες της νύφης).

Η βασίλισσα Σοφία μάλιστα συνοδεύτηκε από την καλλονή εγγονή της Irene Urdangarin, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της.

Η 19χρονη «γαλαζοαίματη» είναι η μικρότερη κόρη της Ινφάντα Κριστίνα της Ισπανίας και του Iñaki Urdangarin. Αν και μέλος της ισπανικής βασιλικής οικογένειας, η Ειρήνη έχει μεγαλώσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η ίδια είναι γνωστή για τη διακριτική της παρουσία σε επίσημες εκδηλώσεις, συχνά συνοδεύοντας τη γιαγιά της, Βασίλισσα Σοφία, σε σημαντικά γεγονότα.

Έτσι και η σήμερα η 19χρονη βρισκόταν στο πλευρό της γιαγιάς της, στο pre-wedding δείπνο της Θεοδώρας.

Φωτογραφίες: NDP

Αύριο το TLIFE θα σου μεταδώσει LIVE στην κάμερα τα πάντα για τον γάμο της χρονιάς!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164