Site icon TLIFE

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Σκληρό να μαθαίνω σιγά σιγά τον εαυτό μου, ό,τι πίστευα έχει γκρεμιστεί»

Ένα Κυριακάτικο q&a με τους διαδικτυακούς της φίλους θέλησε να κάνει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, καθώς είχε λίγο ελεύθερο χρόνο. 

Η πρώην παίκτρια του GNTM, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την ημέρα της, ενώ άλλες φορές μοιράζεται και προβληματισμούς της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ζήτησε από τους followers της να της κάνουν ερωτήσεις, για να τις απαντήσει η ίδια στη συνέχεια.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε το μοντέλο ήταν για την ψυχοθεραπεία, μια διαδικασία μέσα από την οποία πρέπει να αποδεχτούμε τον εαυτό μας όπως είναι, κάτι που τόνισε πως είναι πολύ δύσκολο.

Γιατί είναι τόσο δύσκολη η ψυχοθεραπεία ρε γαμώτο; Δεν αντέχω άλλες αλήθειες. 

Άστο. Εγώ είχα εντελώς διαφορετική εικόνα για το ποια είμαι και όλο αυτό έχει γκρεμιστεί. Σκληρό αλλά μαθαίνω σιγά-σιγά τον εαυτό μου και δεν υπάρχει πιο δυνατό χαρτί από αυτό.

Στη συνέχεια, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ρωτήθηκε και για τις σχέσεις, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολύ δύσκολες, με το μοντέλο να υποστηρίζει πως τα social media έχουν παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό.


Γιατί είναι τόσο δύσκολο στις μέρες μας να βρούμε αγόρι;
Νομίζω τα social ευθύνονται για αυτό. Έχουν γίνει όλα πολύ γρήγορα και οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Οπότε δεν μπαίνουν πλέον στην διαδικασία να επενδύσουν συναισθηματικά κάπου. Έχουν βρει ήδη το επόμενο και εκεί πιστεύω ξεκινάει η δυστυχία! Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο και ταυτόχρονα ριψοκίνδυνο από τον αρχίζεις να δίνεις στον άνθρωπο σου κομμάτια του εαυτού σου και να δένεσαι, από το να πας στο επόμενο.

 

© 2024 tlife.gr