Γαστρονομικό ταξίδι στην Ιαπωνία και το Περού

Όχι, δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε μακριά… το Oozora βρίσκεται πολύ πιο κοντά, στην Κηφισιά.


Γνώρισε το νέο μενού του εστιατορίου Oozora που υπογράφει ο executive chef Δημήτρης Κατριβέσης, γνωστός από το El Bulli και το Sea you Up της Χαλκιδικής.

Ταξίδεψε εκεί που η Γιαπωνέζικη Κουζίνα συναντά την Περουβιανή και γνώρισε με το Nikkei, το τελευταίο γαστρονομικό hit που κατακτά τις ευρωπαϊκές μητροπόλεις.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164