Γέννησε η ηθοποιός Μαρίλια Χαριδήμου: Πατέρας για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Γεωργίου

Γονείς έγιναν ο Γρηγόρης Γεωργίου και η Μαρίλια Χαριδήμου. Οι δύο ηθοποιοί απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο γεννήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 6 Αυγούστου.

Το ευτυχές γεγονός ανακοίνωσε το ζευγάρι στα social media δημοσιεύοντας το πρώτο τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο του. 

«Σήμερα η ώρα 4:55 το πρωί,  ήρθες . Δεν σε περιμέναμε, βιάστηκες. Πρώτη μέρα πατέρας. Ακόμα δεν ξέρω τι είναι αυτό, εσύ θα με μάθεις. Εγώ θα προσπαθήσω να είσαι ευτυχισμένος και ελεύθερος. Σ’ αγαπώ» έγραψε ο Γρηγόρης Γεωργίου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Georgiou (@grigoris.georgiouu)

Ενώ την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε στα social media και η Μαρίλια Χαριδήμου με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές για το νεογέννητο μωρό τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilia Charidemou (@iam.maryloo)

Η Μαρίλια Χαριδήμου συμμετείχε στη σειρά του Open «Σαν Ψέμα», ενώ τον Γρηγόρη Γεωργίου τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο «Famagusta» στο Mega και στον ρόλο του «Κλεάνθη»

«Με τη Μαρίλια γνωριστήκαμε σε ένα σήριαλ όπου υποδυόμασταν το ζευγάρι. Είναι ένας άνθρωπος που μου στάθηκε πάρα πολύ. Σκέψου, ήταν εκείνη που μου στάθηκε στον προηγούμενο χωρισμό. Η Μαρίλια ήταν ένας βράχος για μένα σε πολλές δύσκολες στιγμές μου και χαίρομαι πολύ που υπάρχει στη ζωή μου», δήλωνε λίγους μήνες πριν ο Γρηγόρης Γεωργίου με συνέντευξή του στο TLIFE. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164