Site icon TLIFE

Γέννησε η Βίκυ Κάβουρα: Πατέρας για δεύτερη φορά ο Γιώργος Τζαβέλλας

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Βίκυ Κάβουρα κάνοντας για δεύτερη φορά πατέρα τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος έχει έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο του.

Η γνωστή ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι ολοκληρώνοντας την προσωπική της ευτυχία δίπλα στον ποδοσφαιριστή με τον οποίο τα τελευταία χρόνια είναι και επίσημα ζευγάρι.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον Γιώργο Τζαβέλλα στέλνοντας τις ευχές για τη νεογέννητη κόρη του.

«Γιώργο, μόνο χαμόγελα όπως σε αυτή τη φωτογραφία! Όλη η οικογένεια του Ατρόμητου εκφράζει τις πιο θερμές της ευχές στον Γιώργο Τζαβέλλα και στη σύντροφό του που από σήμερα έγιναν γονείς ενός υγιέστατου κοριτσιού! Να σας ζήσει», ανέφερε η ανάρτηση.

Μέχρι στιγμής, η Βίκυ Κάβουρα από την μεριά της δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση για τον ερχομό της κόρης της!

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η Βίκυ Κάβουρα μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού είχε εξομολογηθεί για την εγκυμοσύνη της και το δύσκολο διάστημα που βίωσε…

«Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Το πέρασα λίγο βαριά, είχα υπερέμεση, δεν σταματάει ποτέ η πρωινή ναυτία. Μου μύριζαν τα πάντα, μου μύριζε το αυτοκίνητό μου, μου έφερναν όλα εμετό. Δεν ευχαριστιόμουν τίποτα και δεν έχει ακόμα κοιλίτσα για να νιώσεις ότι είσαι έγκυος, νιώθεις περισσότερο ότι είσαι άρρωστη. Μετά άρχισα να φουσκώνω, να φεύγουν τα συμπτώματα», δήλωνε η Βίκυ Κάβουρα.

Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής διανύουν τις πρώτες ώρες αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους, ενώ σύντομα η Βίκυ Κάβουρα αναμένεται να πάει εξιτήριο επιστρέφοντας στο σπίτι για τη νέα της ζωή ως μητέρα!

 

 

 

© 2024 tlife.gr