Γεννητούρια για τη βασιλική οικογένεια λίγες ημέρες μετά τον γάμο του κούκλου Σουηδού πρίγκιπα!

Δεν πρόλαβαν να συνέλθουν από τα ευχάριστα νέα του γάμου του πρίγκιπα Carl Philip με την αγαπημένη του -πριγκίπισσα πλέον- Sophia Hellqvist, οι Σουηδοί και έμαθαν μία ακόμα χαρμόσυνη είδηση από το Παλάτι. Η μικρότερη αδερφή του Carl Philip μόλις δύο ημέρες μετά τον γάμο του έγινε μητέρα για δεύτερη φορά.

Η πριγκίπισσα Madeleine της Σουηδίας έφερε στον κόσμο τον γιο της. Η Madeleine και ο σύζυγός της Chris O’ Neil από την Δευτέρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους. Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει ένα παιδί την πριγκίπισσα Leonore που είναι πέμπτη στην σειρά διαδοχής του Σουηδικού θρόνου. Ο ευτυχισμένος πατέρας και η κόρη του ήδη επισκέφθηκαν μαμά και γιο στο μαιευτήριο και όπως δήλωσε εκείνος σε τοπικούς ρεπόρτερ “H Madeleine νόμιζε πως το μωρό ήταν κούκλα”.


Το όνομα του γιου της πριγκίπισσας Madeleine που ήρθε μέσα σε κλίμα γιορτής για τον γάμο του θείου του προηγήθηκε λίγα 24ωρα της γέννησής του, δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί. Ωστόσο η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας έβγαλε ήδη στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του που δημοσίευσε και στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram η έκδοση των βασιλικών νέων της Paris Match.

Το παιδί γεννήθηκε στις 13.45 της Δευτέρας 15 Ιουνίου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164