Γεωργία Βρανά: Το “κορίτσι” του Μπο τον άφησε για γοητευτικό Λιβανέζο τραγουδιστή! Video

Ο Μπο συνεχίζει να ξεσηκώνει το κοινό όπου και αν εμφανίζεται έχοντας σχεδόν πάντα στο πλευρό του την Γεωργία Βρανά! Ο δημοφιλής ράπερ και η καλλονή τραγουδίστρια συνεργάζονται με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, μιας και οι δύο καλλιτέχνες έχουν μια μοναδική χημεία πάνω στη σκηνή. Ωστόσο, η Γεωργία Βρανά… άφησε για λίγο τον Μπο και συνεργάστηκε με τον Mohamad Taha από τον Λίβανο, ο οποίος έχει λάβει τους τίτλους Mr. Lebanon 2018 και Best Model Asia 2019.

Πιο συγκεκριμένα, η Γεωργία Βρανά φέρνει νωρίτερα το καλοκαίρι στη ζωή μας μέσα από το ολοκαίνουργιο hit-single της με τίτλο «Περιμένω». Ένα πολύ ανεβαστικό τραγούδι, τη μουσική του οποίου υπογράφει ο Νίκος Τερζής και τους στίχους η Μαρκέλλα Βασιλείου. Έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή του γνωστού μοντέλου από το Λίβανο Mohamad Taha, ο οποίος κάνει τα πρώτα μουσικά βήματα δίπλα στη Γεωργία Βρανά, δείχνοντας έτσι πόσο λατρεύει την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στο άκρως καλοκαιρινό video clip, που σκηνοθέτησε ο Akis Touvanas (produced by Media Triangle 55), επικρατούν το υγρό στοιχείο και ο χορός, τα οποία σε συνδυασμό με τα όμορφα μέρη και τους εκρηκτικούς πρωταγωνιστές, Γεωργία και Mohamad, μας δίνουν ένα καυτό αποτέλεσμα που θα σας ξεσηκώσει.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164