Γεσθημανή Κουτούζογλου – Survivor: Ποια είναι η 36χρονη υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων που υπηρέτησε στο Κόσοβο

Το Survivor επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας 17/9 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, με τους παίκτες των δύο ομάδων να συστήνονται για πρώτη φορά στο κοινό.

Μια από τις παίκτριες που συζητήθηκε αρκετά από το πρώτο επεισόδιο, είναι η Γεσθημανή Κουτούζογλου, η οποία όπως είπε είναι 36 ετών και είναι υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων.

Ποια είναι η Γεσθημανή Κουτούζογλου

Η 36χρονη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι επιβίωσης μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη αλλά έχει καταγωγή από Δράμα. 

Με χρόνια εμπειρίας στον στρατό, έχοντας υπηρετήσει ακόμα και στο Κόσοβο, η Γεσθημανή έχει δοκιμαστεί σε συνθήκες που λίγοι μπορούν να αντέξουν. Φοράει με υπερηφάνεια τον πράσινο μπερέ των Ειδικών Δυνάμεων, έχοντας κατακτήσει τη θέση αυτή με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Αυτές οι εμπειρίες της έχουν δώσει τα ψυχικά και σωματικά εφόδια για να αντιμετωπίσει το παιχνίδι επιβίωσης.

Με μια γρήγορη ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram, θα διαπιστώσεις ότι λατρεύει το γυμναστήριο και περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας εκεί. Στο παρελθόν μάλιστα, η ίδια έχει αγωνιστεί και σε γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου.

Η επιμονή και η ανταγωνιστικότητα που χαρακτηρίζουν τη ζωή και το επάγγελμά της, την έχουν ήδη μετατρέψει σε «Survivor» πολύ πριν πατήσει το πόδι της στον Άγιο Δομίνικο. 

Σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες, ανάμεσα σε όλες τις χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ, κατάφερε να τερματίσει δεύτερη στις γυναίκες σε μια διαδρομή 22 χιλιομέτρων με φορτίο 20 κιλών, έχοντας ήδη περάσει από ένα σοβαρό χειρουργείο στον αστράγαλο, στο οποίο και της τοποθετήθηκαν λάμες μετά από ατύχημα.

Δεν το βάζει ποτέ κάτω και είναι έτοιμη να κυνηγήσει τη νίκη στο Survivor, όπως έχει κάνει σε κάθε άλλη πτυχή της ζωής της. Αναμφίβολα, είναι μια δυναμική παρουσία που δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για την ικανότητά της να διακριθεί.

Φωτογραφίες: Instagram

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164