Γιάννα Παναγοπούλου – Γιάννης Σταυρίδης: Αυτό είναι το προσκλητήριο για την βάφτιση του γιου τους

Η Γιάννα Παναγοπούλου και ο Γιάννης Σταυρίδης βαφτίζουν τον γιο τους.

Η γνωστή ποινικολόγος, η οποία στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί, τον τελευταίο ένα χρόνο έχει ξεκινήσει το δικό της ταξίδι στη μητρότητα.

Ο γιος της ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2023 μετά από αρκετές προσπάθειες και εξωσωματικές, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στέλνοντας ηχηρό μήνυμα σε όσες γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν παιδιά.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να σταματήσω τις προσπάθειές μου. Αν έχεις πίστη στο Θεό και αν πιστεύεις ότι κάποια στιγμή θα γίνεις μάνα, θα τα καταφέρεις. Όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου στην οικογένειά μου τους το είπα με δάκρυα στα μάτια. Δάκρυα χαράς και ευτυχίας» είχε δηλώσει η Γιάννα Παναγοπούλου.

Το προσκλητήριο της βάφτισης και το διπλό όνομα

Η Γιάννα Παναγοπούλου και ο σύζυγός της, στις 19 Οκτωβρίου θα βαφτίσουν τον γιο τους στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου Ο μικρός θα πάρει διπλό όνομα, Αντώνης – Ιωάννης

«Θα τον ονομάσουμε Αντώνη, το όνομα του πεθερού μου αλλά και Ιωάννη γιατί γεννήθηκε 26 Σεπτεμβρίου που γεννήθηκε είναι η Μετάσταση Ευαγγελιστή Ιωάννη. Προγραμματίζουμε την βάφτιση για μετά το καλοκαίρι», είχε πει η Γιάννα Παναγοπούλου σε παλαιότερες δηλώσεις της.

Το TLIFE εξασφάλισε το προσκλητήριο της βάφτισης. Νονοί του μικρού Αντώνη – Ιωάννη θα είναι ο Κωνσταντίνος Πάντος και η Ευαγγελία Σφακιανούδη – Πάντου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164