Γιάννης Αϊβάζης: Η δημόσια υποστήριξη στη Μαρία Κορινθίου μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης μετά από 14 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2008 και παντρεύτηκε το 2010 παντρεύτηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Οι πρόσφατες χωριστές διακοπές του ζευγάρι «πυροδότησαν» τις φήμες για χωρισμό του ζευγαριού. Οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Πράσινου στο okmag.gr.

Η είδηση αυτή, όπως ήταν λογικό ξάφνιασε τους πάντες αφού κανείς δεν περίμενε ότι οι δυο ηθοποιοί θα έφταναν σε σημείο να χωρίσουν. Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποτελούσαν όλα αυτά τα χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τις δηλώσεις έρωτα και αγάπης εκατέρωθεν να είναι πολλές.

Ο Γιάννης Αϊβάζης μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο είχε υποστηρίξει πολλές φορές δημόσια την Μαρία Κορινθίου, μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό.

«Την έβλεπα σχεδόν μέρα παρά μέρα. Ο,τιδήποτε κάνει, μου αρέσει. Η Μαρία έχει μία πολύ θετική αύρα, δεν είναι ανταγωνιστικό άτομο. Το σίγουρο είναι ότι κάτι έγινε. Δε μπορεί ένας άνθρωπος από το καλύτερο παιδί, ξαφνικά να σπάσει και να πει ‘εγώ είμαι τρελή, μία εβδομάδα πριν τελειώσει η εκπομπή, εγώ να σηκωθώ να φύγω’. Σίγουρα κάτι έγινε, από εκεί και πέρα, η Μαρία Κορινθίου διαχειρίζεται μόνη της τα θέλω της και διεκδικεί αυτά που πρέπει να διεκδικήσει.

Είναι πολύ αντράκι σε γενικές γραμμές. Δεν μασάει ούτε από συμβόλαια, ούτε από υποχρεώσεις. Ήταν εντάξει και έχει τις καλύτερες σχέσεις με το κανάλι. Εκ των υστέρων, έκανε πολύ καλά που έφυγε από το Πρωινό», είχε πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή Πάμε Δανάη ο ηθοποιός.

Σε άλλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Mega Καλημέρα, ο  Γιάννης Αϊβάζης είχε αναφέρει: «Για το «Πρωινό» και βέβαια μιλήσαμε. Είπαμε τα υπέρ και τα κατά σε γενικές γραμμές. Κατά δεν βρίσκαμε, βρήκαμε μετά. Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος, όχι με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά είμαι ακόμα θυμωμένος με την κατάσταση αυτή. Άλλωστε είμαι άνθρωπος που δεν πολυβγαίνω στα κανάλια».

«Η Μαρία είναι μια δυναμική γυναίκα που καταφέρνει πολλά μόνη της και μπορεί και τα βγάζει πέρα. Υπήρξε στιγμή που της είπα “φύγε από εκεί”. Και πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε γι΄αυτό, ο κόσμος έχει καταλάβει. Υπήρξαν στιγμές που της είπα “για να μην είσαι έτσι σταμάτα”. Και ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη. Δεν μ΄αρέσει η διάσταση που πήρε ότι η Μαρία έφυγε από το “Πρωινό”», είχε σχολιάσει ο Γιάννης Αϊβάζης όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη μια»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164