Γιάννης Αϊβάζης: Το σχόλιο στη Μαρία Κορινθίου για την ονομαστική της εορτή

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Μαρία Κορινθίου και ήδη από χθες το βράδυ έχει αρχίσει να δέχεται ευχές από φίλους και θαυμαστές.

Η ηθοποιός, που όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες, πήρε διαζύγιο από τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Αϊβάζη, με αφορμή την ονομαστική της εορτή έκανε και μια σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της γράφοντας, «15 Αυγούστου-ΜΑΡΙΑ… Ήδη έχετε ξεκινήσει να μου στέλνετε μηνύματα αγάπης και ευχών και σας ευχαριστώ πολύ. Μεγάλη αγκαλιά σας στέλνω, σας ευχαριστώ και εύχομαι η Παναγίτσα να μας φωτίζει και να μας προστατεύει όλους! Καλή Παναγιά και χρόνια πολλά στη μισή Ελλάδα».

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση αυτή ήταν πολλά. Εκείνο όμως που ξεχωρίζει είναι αυτό του Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος πρόσθεσε τρεις κόκκινες καρδιές με τη Μαρία Κορινθίου να του απαντά με μια επίσης κόκκινη καρδιά.

Αυτό είναι ακόμη μια απόδειξη πως το ζευγάρι που έχει αποκτήσει και μια κόρη, την 16χρονη Ισμήνη, εξακολουθεί να διατηρεί μια άψογη σχέση, με την αγάπη και τον σεβασμό του ενός προς τον άλλον να παραμένουν ζωντανά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη(@mariakorinthiou)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164