Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ποια είναι η σύντροφός του, Μαράια Ρίντλσπριγκερ με την οποία παντρεύεται – Οι οικογενειακές φωτογραφίες

Στην Πύλο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια Ρίντλσπριγκερ, σε ένα τριήμερο γεμάτο εκδηλώσεις.

Η κορύφωση του τριημέρου θα γίνει σήμερα 1η Σεπτέμβρη, όπου το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει την τελετή στην παραλία του μεσσηνιακού θέρετρου Costa Navarino.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι προσκεκλημένοι του ζευγαριού δεν θα ξεπερνούν τους 200, ενώ στη γαμήλια τελετή θα σερβιριστεί κρασί με το όνομα της συντρόφου του, Μαράια.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ποια είναι η μέλλουσα σύζυγος του, Μαράια Ρίντλσπριγκερ

Η Μαράια Ρίντλσπριγκε γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 και ασχολείται με το βόλεϊ. Κατάγεται από το Φρένσο της Καλιφόρνια και ήταν στην ομάδα βόλεϊ στο κολέγιο του «Rice Owls». Έναν χρόνο μετά την αποφοίτησή της το 2013, άρχισε να εργάζεται ως ειδικευόμενη στη Φιλαδέλφεια στους 76ers με τον τίτλο της «Basketball Operations».

Τόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όσο και η Μαράια, όπως έχει αναφέρει σχετικά το περιοδικό Peple, θεωρούνται «δύναμη στη φιλανθρωπία», δημιουργώντας το 2022 το «Charles Antetokounmpo Family Foundation», για να υποστηρίξουν μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στην τοπική κοινότητα του Μιλγουόκι και σε όλο τον κόσμο.

«Αισθάνομαι ότι είναι ακόμα μεγαλύτερη ευλογία επειδή μπορούμε να το κάνουμε αυτό μαζί, είναι μια συνεργασία και έχω έναν πολύ καλό συνεργάτη» δήλωσε ο Αντετοκούνμπο στο CBS τον Οκτώβριο του 2023, μιλώντας για τη σύζυγό του.

Το brand με τα ρούχα

Τον Μάιο του 2021, η Μαράια Ριντλσπρίγκερ λάνσαρε τη δική της μάρκα ρούχων, «Sincerely, Mariah», μια συλλογή από μακρυμάνικα κομμάτια εμπνευσμένα «από όλους τους αξιόλογους ανθρώπους» που γνώρισε όλα αυτά τα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Wisconsin Rapids Daily Tribune, εξήγησε μάλιστα ότι άρχισε να εργάζεται για πρώτη φορά πάνω στη μάρκα, ενώ ο Αντετοκούνμπο βρισκόταν στη φούσκα του ΝΒΑ, το 2020. «Έλεγα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνω για μένα, ξέρω ότι αυτό θα με βοηθήσει να νιώσω ξανά περισσότερο σαν τον εαυτό μου» είχε πει τότε, αναλογιζόμενη το πώς πάλευε με το αίσθημα απομόνωσης εν μέσω της πανδημίας COVID-19, εκτός από το ότι ήταν και νέα μητέρα.

Το ζευγάρι μπορεί να μην έχει μοιραστεί ανοιχτά τις λεπτομέρειες της γνωριμίας του, η οποία έφτασε μέχρι τον γάμο και τη δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας.

Τον Φεβρουάριο του 2020 η Μαράια Ρίντλσπριγκερ φέρνει στον κόσμο τον γιο της, Λίαμ, κάνοντας ευτυχισμένο πατέρα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Το ζευγάρι αποκτά τον δεύτερο γιο του τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα δημοσιεύοντας φωτογραφία αγκαλιά με τους γιους του. 

Μετά από δύο γιους, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια, τον περασμένο Σεπτέμβριο του 2023 υποδέχθηκαν στον κόσμο την πρώτη κόρη τους. Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA, το όνομά της είναι Εύα Μπρουκ.

«Καλώς ήλθες σπίτι, Εύα Μπρουκ Αντετοκούνμπο. Το μικρό κορίτσι του μπαμπά και η μικρή αδελφή των αδελφών της» είχε γράψει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ανάρτησή του, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με τα τρία του παιδιά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

 

«Απέχουμε πολύ από το τέλειο»

Η Μαράια Ρίντλσπριγκερ στο παρελθόν, μέσα από τα social media είχε περάσει σε εξομολογήσεις για τη ζωή της δίπλα στον Αντετοκούνμπο, αλλά και τη στιγμή που ο αγαπημένος της θέλησε να την παρακινήσει προκειμένου να εξελιχθεί στα επαγγελματικά της.

«Οι περισσότεροι τον ξέρετε ως Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ, αλλά εγώ τον ξέρω απλά ως Γιάννη. Με έχει αγαπήσει, με ώθησε, με παρηγόρησε και με πονούσε στην πλάτη μου σε τόσες πολλές διαφορετικές φάσεις της ζωής μου…

STORY TIME… πριν από μερικούς μήνες με φώναξε ότι δεν θα ακολουθήσω ή δεν θα ολοκληρώσω ποτέ επαγγελματικές φιλοδοξίες που είχα τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα το πήρα προσωπικά, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς, σε κανέναν δεν αρέσει να τον καλούν. Χωρίς να το ξέρει καν, με προκάλεσε να αντιμετωπίσω ένα ελάττωμα που δεν ήμουν διατεθειμένη να δεχτώ», είχε αποκαλύψει η Μαράια Ρίντλσπριγκερ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Riddlesprigger (@sincerelyymariah)

Δες περισσότερες οικογενειακές φωτογραφίες:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164