Site icon TLIFE

Γιάννης Αρβανιτίδης: «Ζύγιζα 118 κιλά, πήγα στο άλλο άκρο»

Για τη μάχη που έδωσε στο παρελθόν προκειμένου να χάσει τα αρκετά παραπανίσια κιλά που είχε αλλά και την εμμονή που είχε πάθει προκειμένου να έχει ένα τέλειο σώμα, μίλησε ο Γιάννης Αρβανιτίδης στην εκπομπή Summer’s Cool και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

«Μετά τα 18 μου γυμνάζομαι πολύ συστηματικά, σχεδόν καθημερινά. Πέρασα από μία φάση που είχα αρκετά κιλά και ήθελα να τα ξεφορτωθώ. Ζύγιζα περίπου 120, ήμουν 118 και κάτι. Έφτασα στα 73, τα λιγότερα που έχω φτάσει», δήλωσε ο Γιάννης Αρβανιτίδης και πρόσθεσε, 

«Ήταν αρρωστημένο αυτό το άκρο δυστυχώς. Αν κατά λάθος έπεφτε ένας κόκκος ζάχαρης στο στόμα μου για οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να έβαζα αθλητικά παπούτσια – ακόμη κι αν ήταν 6 η ώρα το πρωί – και να πήγαινα για τρέξιμο».

«Παλαιότερα ήμουν καλύτερα σωματικά, ίσως είχα και χαμηλότερο ποσοστό λίπους αλλά δεν ήμουν ευτυχισμένος. Έφτασα σε ένα σημείο να θέλω συνεχώς το κάτι παραπάνω αλλά αυτό δεν υπήρχε. Καλό είναι να αγαπάμε το κορμί μας όπως είναι, το κίνητρο να είναι η υγεία και τίποτε άλλο. Μπορεί να είσαι ο πιο γυμνασμένος άνθρωπος του κόσμου και να βγάζεις κάτι κακό, όπως έκανα εγώ, γιατί δεν τα είχα καλά με τον εαυτό μου», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Αρβανιτίδης.

© 2024 tlife.gr