Γιάννης Καπετάνιος για Γιώργο Λαμπάτο: «Αυτός προσβάλλεται και επιβαρύνεται με αυτά που λέει, ο κόσμος με αγαπάει»

Ο Γιάννης Καπετάνιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, σχολίασε τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε για εκείνον ο Γιώργος Λαμπάτος μια ημέρα νωρίτερα στην ίδια εκπομπή.

«Και ποιος του είπε του Γιώργου Λαμπάτου ότι δεν θα πάω να δω την παράσταση στο Δελφινάριο; Ακόμα δεν έχει τελειώσει. Τελειώνει 22 του μήνα, μπορεί να έχω αφήσει να πάω να δω την τελευταία παράσταση», είπε αρχικά ο Γιάννης Καπετάνιος.

Και συνέχισε: «Που να ξέρω τι είπε; Φαίνεται πως ο άνθρωπός θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις. Τι να πω τώρα, δεν ξέρω, δεν έχω κάτι με το παλικάρι. Καλά να είναι, να έχει την υγεία του και να μπορεί να στέκεται όρθιος στα πόδια του. Από εκεί και πέρα, ο Καπετάνιος είναι Καπετάνιος και έχει την αγάπη του κόσμου που την έχει χτίσει με τα 41 χρόνια που έχω στη δουλειά».

«Δεν ξέρει ότι όταν χτυπάει εμένα, επειδή ο κόσμος με αγαπάει, αυτός επιβαρύνεται. Αυτός προσβάλλεται, δεν προσβάλλομαι εγώ με αυτά που θα πει» κατέληξε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164