Γιάννης Κολοκυθάς: Ποιος είναι ο δημοσιογράφος που διατηρούσε επί 12 χρόνια σχέση με την Μαρία Αναστασοπούλου

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιάννης Κολοκυθάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Secret. 

Πηγές από το περιβάλλον τους ανέφεραν πως ο χωρισμός τους έγινε σε καλό κλίμα, με την Μαρία Αναστασοπούλου να φεύγει από το σπίτι, που ζούσαν και να μετακομίζει στην Νέα Σμύρνη.

«Δεν κάνω όνειρα, γιατί και αυτή η σχέση που μου ήρθε και είμαστε με τον Γιάννη μαζί εννέα χρόνια ούτε την είχα ονειρευτεί ούτε την είχα φανταστεί. Και επειδή μου βγήκε σε καλό μέχρι τώρα, δεν θέλω να φαντάζομαι για το μέλλον. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με αυτό που μου συμβαίνει μέχρι στιγμής» είχε πει η Μαρία Αναστασοπούλου σε συνέντευξή της στον Δημήτρη Τάκη.

Ποιος είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Κολοκυθάς

Ο Γιάννης Κολοκυθάς γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1978 στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και από το 1996 εργάζεται σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και έντυπα. Η μεγάλη του αγάπη, όπως έχει δηλώσει, ήταν, είναι και θα είναι το ραδιόφωνο.

Από τον Μάιο του 1996 έως τον Σεπτέμβριο του 2011 ο Γιάννης Κολοκυθάς εργάστηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96 ως ρεπόρτερ, παραγωγός και αρχισυντάκτης (2005-2011) αλλά και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων (2006-2011) και καθημερινών ενημερωτικών εκπομπών

Λίγα χρόνια μετά τη γνωριμία με το ραδιόφωνο, ο Γιάννης Κολοκυθάς γνωρίστηκε και με την τηλεόραση. Πάντα στο «παρασκήνιο» πάντα πίσω από τις κάμερες. Από το 1999 εργάστηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega, ΑΝΤ1 και Alpha.

Το 1999 εργάσθηκε στο Mega στην εκπομπή «8 στον αέρα», το 2000 στο ALTER στις εκπομπές του Νάσου Αθανασίου. Από το 2001 έως το 2006 εργάσθηκε στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Με τα μάτια της Έλλης» και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη.

Τον Ιούλιο του 2014 βρέθηκε στον ΣΚΑΪ. Η πρώτη επαφή ήταν με την τηλεόραση και την αρχισυνταξία της εκπομπής «ΟNline» που παρουσίαζε η Μαρία Αναστασοπούλου. Εκεί γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι.

Στη συνέχεια οι δυο τους «ενώθηκαν» στον ραδιοφωνικό αέρα του ΣΚΑΪ 100,3 με τα City Skai Lights. Το φθινόπωρο του 2014 ήρθαν στη ζωή του Γιάννη Κολοκυθά οι «Αταίριαστοι» και η αρχισυνταξία της εκπομπής. Από το 2015 του ανατέθηκε η διεύθυνση ενημερωτικών εκπομπών της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Τον Ιούλιο του 2023 ο δημοσιογράφος αποχώρησε από το κανάλι μετά από πολλά χρόνια στον τομέα της ενημέρωσης και εντάχθηκε στο τμήμα ενημέρωσης του Open.

 

Με την Μαρία Αναστασοπούλου ίδρυσαν τη ραδιοφωνική εκπομπή «Παιδιά της Αλλαγής». 

Ο Γιάννης Κολοκυθάς φαίνεται πως δεν είναι fan των social media, μιας και δεν έχει προφίλ ούτε στο Facebook ούτε στο Instagram με τις φωτογραφίες του στο διαδίκτυο να είναι ελάχιστες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164