Γιάννης Μπέζος: Η αντίδραση on camera όταν ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τον Γιάννη Μπέζο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου. Ο ηθοποιός που δε μασάει τα λόγια του, μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται πολλοί ηθοποιοί στη χώρα μας, ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Συνήθως στην Ελλάδα δε θέλουμε ανθρώπους που κάνουν τη διαφορά. Έχουμε μια τάση να θέλουμε να είμαστε όλοι το ίδιο, μας φοβίζει το διαφορετικό. Συνήθως το διαφορετικό, όταν έχει κάτι παραπάνω να πει, μας φοβίζει το να το πλησιάσουμε, ενώ το να το απορρίψουμε μας είναι πολύ εύκολο» είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

«Δεν διεκδικώ τη φήμη του αγίου, απλώς προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Αν θέλουμε να πάμε λίγο μπροστά, καλό θα ήταν να κάνει ο καθένας τη δουλειά του καλύτερα» ανέφερε σε άλλο σημείο, σχολιάζοντας τη δήλωση της Αλεξάνδρας Παντελάκη ότι είναι ο “Άγιος Μπέζος”.

Τέλος, όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας: «Δε θα απαντήσω τίποτα. Κρίνονται αυτά τα πράγματα ακόμα. Θα περάσει ο καιρός και θα μιλήσουμε αργότερα γι’ αυτά. Πρέπει όλοι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164