Γιάννης Νιάρρος: «Μπορούσα να επιλέξω αν θα πάω μ’ έναν γνωστό σκηνοθέτη, αν θα κάνω έναν ρόλο ρεπερτορίου»

Ο Γιάννης Νιάρρος και ο Γιώργος Κουτλής παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο ένθετο «Κ» της Καθημερινής της Κυριακής και τον δημοσιογράφο Βλάση Κωστούρο.

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί μίλησαν για την παράσταση «Παίχτες» στην οποία συμμετέχουν, ενώ απάντησαν και σε ερωτήσεις γύρω από την επιτυχία, τον χρόνο που περνά αλλά και το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν ποτέ τη δουλειά τους στην υποκριτική.

«Για μένα η επιτυχία ήταν μια προσωπική νίκη. Ήμουν στη φάση που είχα κάνει ορισμένες επιτυχημένες δουλειές, το «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα», το «Στέλλα κοιμήσου». Μπορούσα να «επιλέξω» θεωρητικά το τι θα κάνω μετά. Αν θα πάω μ’ έναν γνωστό σκηνοθέτη, αν θα κάνω έναν ρόλο ρεπερτορίου. Είπα να κάνω κάτι με τους φίλους μου», ανέφερε ο Γιάννης Νιάρρος με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Παίχτες».

«Ηθοποιός ήθελα να γίνω πάντα. Πέρασα από τη φάση που ήθελα να πάω να σπουδάσω στην Αμερική, να γίνω οικονομολόγος, να βγάζω πολλά λεφτά, κυρίως γιατί τότε ήθελα να τα φτιάξω με μία συγκεκριμένη κοπέλα. Μετά είδα τον ρεαλισμό. Πιο μικρός ήθελα να γίνω και πληροφορικάριος. Τώρα νομίζω ότι θα ήθελα να είμαι μόνο μουσικός. Αλλά δεν πιστεύω πως έχω το ταλέντο να βγω δυναμικά εκεί», απαντά ο νεαρός ηθοποιός σε σχετική ερώτηση.

«Το ηθικό δίδαγμα είναι πως όσο μεγαλώνεις όλο και κάτι θα σου βρωμάει. Δεν υπάρχει τίποτε απολύτως αγαπημένο. Αυτό το νιώθω πολύ τώρα στα τριάντα. Παλιά όλα ήταν χαοτικά, μπερδεμένα, ανήσυχα. Τώρα τα έχω αποδεχθεί όλα», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Νιάρρος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164