Γιάννης Παπαμιχαήλ: Σπάνια βραδινή έξοδος! Φωτογραφίες

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ συνεχίζει να δουλεύει ένα μεγάλο πρότζεκτ βασισμένο στη μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά προτιμά να βρίσκεται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γιος της μεγάλης μας σταρ κάνει σπάνιες εξόδους αλλά χθες βράδυ δεν μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα της ταινίας Re Action στον κινηματογράφο Δαναό, αφού σ΄αυτή συμμετέχει η πολύ καλή του φίλη η ηθοποιός Γρηγορία Αυγερινοπούλου.

Η Γρηγορία και ο Γιάννης είναι πολλά χρόνια καλοί φίλοι και ο ένας στηρίζει τον άλλον στα επαγγελματικά τους βήματα. Η Γρηγορία παίζει στην ταινία και ο Γιάννης πήγε στην επίσημη πρεμιέρα για να είναι στο πλευρό της φίλης του

Η Γρηγορία με την Τάνια Τρύπη

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία Re-Action αποτελεί μία συλλογική και αφιλοκερδή εργασία δεκάδων καταξιωμένων συντελεστών της οποίας το σενάριο υπογράφουν οι Αρτέμης Σαμοθράκης και Αλέξανδρος Κατσάρης και τη σκηνοθεσία ο Αρτέμης Σαμοθράκης.
Το σλόγκαν της ταινίας είναι ‘’ δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή ‘’ !
Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι η Τάνια Τρύπη και ο Ντίνος Καρύδης.
Συμμετέχουν οι: Γιάννα Ζιάννη, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Θοδωρής Ανθόπουλος, Γιάννης Φραγκίσκος, Δημήτρης Παπαδάκης, Βησσαρίων Τσιώνας, Χρήστος Καρνάκης, Τίφανυ Δανιήλ, Τζένη Καζάκου, Αντρέας Σταματόπουλος και η σκυλίτσα Ρόξυ.
Ως guests συμμετέχουν οι: Άννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μιλιόγλου και οι Ηλίας Μαραβέγιας, Άννα Νικολαίδη, Νίκος Παρτσώλης, Φωτεινή Πετρoγιάνννη, Joy Κουμεντάκου.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164