Γιάννης Στάνκογλου: «Τρόμαξα όταν είδα την πρώτη μου παπαράτσι φωτογραφία»

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής Στούντιο 4 για τη φετινή σεζόν. Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για τις φορές που κινδύνευσε ως έφηβος αλλά και το πως αντέδρασε όταν είδε την πρώτη του παπαράτσι φωτογραφία.

«Σίγουρα έχω κινδυνεύσει σε άπειρες στιγμές της ζωής μου. Αν σκεφτώ ότι στα 12-13 μου οδηγούσα μηχανή που δε το ξέρανε οι γονείς μου, στο χωριό, χωρίς κράνος, με παντόφλα για να πάω να δω τη φίλη μου στο άλλο χωριό, ότι έπαιρνα τις μηχανές των φίλων μου… Ήταν επικίνδυνο στα 12-13-14, δεν έχεις εμπειρία…» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Έχω τόση εμπιστοσύνη στην κόρη μου και τον γιο μου… Βλέπεις ότι το παιδί από μόνο του έχει ένα μέτρο. Το έχω ζήσει κι εγώ το ακραίο, νομίζω ότι πρέπει να τα κάνουν όλα αυτά που έκανα κι εγώ… Ίσα ίσα που τους προτρέπω να κάνουν πράγματα, και να κάνουμε κα πράγματα μαζί» πρόσθεσε.

«Όταν είδα την πρώτη μου παπαρατσική φωτογραφία, που δεν είχα δώσει και δικαίωμα, που ήμουν σε ένα νησί, την Αίγινα, με την πρώην σύζυγό μου, τα παιδιά μου και το καροτσάκι, σκέφτηκα “πότε με έβγαλε αυτός, που ήταν”, με φόβισε αυτό. Με φοβίζει το ότι γίνεται κάτι και αυτό θα μείνει στο ηλεκτρονικό σύστημα για πάντα.

Όπως με φοβίζει το ότι μπορεί να δώσεις μια συνέντευξη και να μπει ένας τίτλος που δεν έχει καμία σχέση… Δε θα φοβηθώ να είμαι εκδηλωτικός με μια σύντροφό μου γιατί μπορεί κάποιος να με δει έξω…» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιάννης Στάνκογλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164