Site icon TLIFE

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η τρυφερή ανάρτηση και το μήνυμα στην Κατερίνα Γερονικολού για τα γενέθλια της

Η Κατερίνα Γερονικολού έχει σήμερα, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου τα γενέθλιά της, και ο σύντροφός της Γιάννης Τσιμιτσέλης δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί!

Με μία τρυφερή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να στείλει τις ευχές του στην αγαπημένη του, αλλά και να δεχτεί τα μηνύματα των διαδικτυακών του φίλων.

Λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Κυριακής, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κοινοποίησε μία σειρά φωτογραφιών της Κατερίνας Γερονικολού κι έγραψε: «Χρόνια πολλλλλλλλλλλα να σε χαιρόμαστε».

Η ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη:

«Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ γεμάτη. Έχω δύο έρωτες στη ζωή μου: τη δουλειά μου και τον Γιάννη. Έχω την αίσθηση της πληρότητας και αυτή με κάνει να μην αναζητώ έναν καινούργιο έρωτα, όπως θα ήταν αυτός που αναπτύσσεις με το παιδί σου. Νομίζω ότι η “κόλλα” μας με τον Γιάννη, το πρώτο στοιχείο που μας ενώνει ενώ είμαστε τελείως διαφορετικοί, είναι ότι τα θέλω μας για τον τρόπο που ζούμε ταυτίζονται απίστευτα. Θέλουμε τα ίδια, αποζητάμε τα ίδια και ξεκουραζόμαστε με τα ίδια. Ενώ δεν είμαστε ίδιοι, τα θέλω μας είναι ίδια» είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό η Κατερίνα Γερονικολού για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο περιοδικό Beaute και στη Δέσποινα Σαββοπούλου.

© 2024 tlife.gr