Site icon TLIFE

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ρομαντικό δείπνο με τη νέα του σύντροφο, Χριστίνα Γεροθοδώρου [pics]

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποτελεί ένα από τα πιο ταλαντούχα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, που τα πηγαίνουν εξίσου καλά τόσο στο χώρο της υποκριτικής όσο και στο χώρου του τραγουδιού. Αυτή τη σεζόν ο γνωστός ηθοποιός μπαίνει κάθε εβδομάδα στα σπίτια μας μέσα από τη νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha “Σπίτι είναι…”. Παράλληλα με την καλή πορεία των επαγγελματικών του, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου τους τελευταίους μήνες είναι ερωτευμένος με την Χριστίνα Γεροθόδωρου.

Η Χριστίνα Γεροθόδωρου, που έχει κλέψει την καρδιά του γνωστού ηθοποιού, ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Πέρα από την αμοιβαία έλξη που ένιωσαν από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, φαίνεται πως και η αγάπη τους για τη μουσική αποτέλεσε ακόμα ένα λόγο για να έρθουν πιο κοντά και τελικά να γίνουν ζευγάρι.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου του. Οι δυο τους απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο γνωστού ξενοδοχείου και δεν δίστασαν να ποζάρουν χαμογελαστοί στο φακό.

Δες φωτογραφίες:

Νεκτάριος Σκαμνάκης, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Χριστίνα Γεροθόδωρου

© 2024 tlife.gr