Λάτρεις των τυριών, προσοχή: Το τυρί παρμεζάνα που βάζετε στα ζυμαρικά, στις σαλάτες και σε ένα σωρό άλλες συνταγές μπορεί να περιέχει πολλά περισσότερα από σκέτο… τυρί.
Σύμφωνα με έκθεση του Bloomberg από το 2016, ορισμένοι παραγωγοί τυριού προσθέτουν υπερβολικές ποσότητες άλλων ουσιών, ειδικά στα έτοιμα τριμμένα τυριά παρμεζάνα.
Το πιο συνηθισμένο υλικό πλήρωσης είναι η κυτταρίνη, μια σκόνη που παράγεται από μικροσκοπικά κομμάτια από πολτό ξύλου, ή άλλες φυτικές ίνες. Αυτή η ουσία χρησιμοποιείται ως επικάλυψη στο τριμμένο τυρί για να αποκλείσει την υγρασία και να το εμποδίσει από το να σχηματίσει σβόλους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ