Γιατί οι ντομάτες προστατεύουν από τα εγκεφαλικά;

Το λυκοπένιο πολλοί από εσάς ίσως να το ακούτε και να το διαβάζετε για πρώτη φορά. Και όμως η χημική αυτή ουσία που ευθύνεται για το κόκκινο χρώμα σε διάφορα φρούτα και λαχανικά (ντομάτες, πιπεριές, καρπούζια ) μπορεί να λειτουργήσει σαν ασπίδα και να προστατεύσει τον οργανισμό από εγκεφαλικά.

Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες στο iatropedia

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164