Site icon TLIFE

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ξεσπούν για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων – «Ντροπή σας»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παρακολούθησαν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι.

Ωστόσο τόσο ο γνωστός επιχειρηματίας και ηθοποιός όσο και η σύζυγός του δεν έκρυψαν την έντονη ενόχλησή τους για κάποιες σκηνές στην τελετή με queer άτομα, οι οποίες θύμιζαν τον «Μυστικό Δείπνο». Άλλωστε το ζευγάρι είναι γνωστό πως πιστεύει βαθιά στην ελληνική θρησκεία, με συνέπεια βλέποντας κάτι τέτοιο να ξεσπάσει δημόσια μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγραψε «Ντροπή σας», ενώ η Δήμητρα Βαμβακούση «Πάτε καλά; Προσωπική γνώμη: Τραγικό».

Στη συνέχεια, μάλιστα, η Δήμητρα Βαμβακούση δημοσίευσε και βίντεο ξεσπώντας για την τελετή έναρξης: «Τι σχέση έχει η θρησκεία με το αθλητικό ιδεώδες; Πώς συνδέεται; Γιατί και τότε, αν το πάρουμε από την αρχή, πιστεύαν στο Δωδεκάθεο. Υπήρχε εκεχειρία και ακόμη και αυτοί που ήταν καταδικασμένοι σε θάνατο, έπαυε αυτό μέχρι να τελειώσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Τόσο μεγάλο ήταν τότε στο μυαλό τους. Και τώρα το έχουν ξεφτιλίσει, με τον Διόνυσο μπροστά, πάνω στο τραπέζι και πίσω να γίνονται τύπου όργια. Προφανώς είναι σαν να είναι ο μυστικός δείπνος. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, πέρα το ότι είναι ντροπή για την αρχή των Ολυμπιακών Αγώνων, για τη διοργάνωση του Παρισιού». 

© 2024 tlife.gr