Site icon TLIFE

Γιώργος Αγγελόπουλος – Γη της Ελιάς: Επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς μετά τον θάνατο της μητέρας του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις λίγες ημέρες μετά την κηδεία της μητέρας του στη Σκιάθο.

Ο νικητής του Survivor, ο οποίος συμμετέχει και φέτος στη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, πέρασε από τη χαρά του γάμου του στο μεγάλο πένθος, μέσα σε λίγες μόλις ώρες.

Στις 24 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύτηκε την Δήμητρα Βαμβακούση στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. 

Την επόμενη μέρα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενημέρωσε με ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του η οποία τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Την περασμένη εβδομάδα, η Βάσια Παναγοπούλου η οποία συμμετέχει στην ίδια τηλεοπτική σειρά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ενημέρωσε για την αποχή του από τα γυρίσματα της σειράς.

«Ξέρω ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθει καθόλου ο Γιώργος για γύρισμα. Έχουμε και πολύ δύσκολες σκηνές να κάνουμε στη «Γη της Ελιάς», συναισθηματικά φορτισμένες. Γιατί από την ώρα που αποκαλύπτεται ότι έχει πάρει την καρδιά του γιου μου, αναπτύσσουμε μια σχέση σχεδόν μητρική. Οι σκηνές που έχουμε να κάνουμε αποκτούν και άλλη σημασία…» ανέφερε η Βάσια Παναγοπούλου στην εκπομπή, Super Κατερίνα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σήμερα, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς, ενώ στο πλευρό του βρέθηκε και ο κουμπάρος του και γνωστός δικηγόρος, Αναστάσιος Ντούγκας.

Η ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για την επιστροφή του στη σειρά:

© 2024 tlife.gr