Site icon TLIFE

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση δύο μέρες μετά την κηδεία της μητέρας του

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος δεν πρόλαβε να χαρεί τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς θρηνεί για τον θάνατο της μητέρας του.

Ο πρώην παίκτης και νικητής του Survivor, την περασμένη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Δήμητρα Βαμβακούση, έχοντας διαρκώς στη σκέψη του την μητέρα του, η οποία νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο, αδυνατώντας να βρεθεί στον γάμο.

Όπως δήλωσε στις κάμερες, λίγη ώρα πριν από τον γάμο, ο ίδιος επισκέφτηκε ντυμένος γαμπρός την μητέρα του προκειμένου να πάρει την ευχή της. 

Ένα 24ωρο μετά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενημέρωσε μέσα από τα social media πως η μητέρα του έφυγε από τη ζωή. Ο ίδιος μάλιστα συνόδευσε τη σορό της με το πλοίο στη Σκιάθο, εκεί όπου την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου συγγενείς και φίλοι από νησί, είπαν το τελευταία αντίο στην κα Ράνια.

Δύο ημέρες μετά την κηδεία και ο Γιώργος Αγγελόπουλος επισκέφτηκε την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Σκιάθο, εκεί όπου άναψε κερί στη μνήμη της μητέρας του, κάνοντας σχετική ανάρτηση…

© 2024 tlife.gr