Site icon TLIFE

Γιώργος Αρσενάκος: «Δεν ακούω και δε διαβάζω σχόλια, δε θέλω να δηλητηριάζομαι από κακεντρέχειες»

Για το πως αντιμετωπίζει τα κακεντρεχή σχόλια αλλά τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του μίλησε ο CEO της Panik και κρικτής του Fame Story, Γιώργος Αρσενάκος στο περιοδικό Hello! και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα. 

Με τα σχόλια ασχολείσαι;

Όπως λέω και στους καλλιτέχνες μας να κάνουν, δεν ακούω και δεν διαβάζω σχόλια. Δεν θέλω να δηλητηριάζομαι από κακεντρέχειες.
Μπορείς να διακρίνεις το κακόβουλο και το τοξικό σχόλιο από το δημιουργικό και το to the point. Γι’ αυτό, προσπαθώ να τα φιλτράρω. Σίγουρα κάνουμε λάθη κι εγώ κάνω τα περισσότερα. Απλώς, η εμπειρία μου με έχει βοηθήσει να τα ξεπερνώ και να πηγαίνω παρακάτω.

Αυτή η έκθεση σε έχει κάνει περισσότερο κοινωνικό ή όχι;

Όπως ήμουν είμαι. Πηγαίνω στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζονται οι καλλιτέχνες μας όπως πήγαινα, ενώ στα κοσμικά καλέσματα δεν πήγαινα και δεν πηγαίνω. Η ζωή μου συνεχίζεται κανονικά!

Σε τι είσαι πιστός;

Στη δουλειά! Είμαι ένας άνθρωπος που έχει προτεραιότητα τη δουλειά. Είναι η ζωή μου και δεν την έχω απατήσει ποτέ.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Πολύ σημαντικό, αλλά είμαι χορτασμένος και από αυτόν.

Έχεις σκεφτεί ότι κάποια στιγμή θα βρεις ένα λιμάνι να απαγκιάσεις;

Νομίζω ότι σε αυτήν τη ζωή ήρθα για να κάνω αυτό που κάνω επαγγελματικά και να του αφοσιωθώ. Ο καθένας νιώθει ποιες ανάγκες έχει και πού τον οδηγεί ο δρόμος του. Από την άλλη, ποτέ δεν λέω ποτέ γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη.

© 2024 tlife.gr