Φωτορεπορτάζ TLIFE

Γιώργος Αρσενάκος: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του

Ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο «Ένα θέλω, μπορεί» σε γνωστό café στην καρδιά της Αθήνας.

Πλήθος κόσμου, φίλοι και τραγουδιστές από την δισκογραφική εταιρία έδωσαν το «παρών», τιμώντας τον Γιώργο Αρσενάκο με την παρουσία τους. Ανάμεσά τους και ο ιδρυτής της Panik Records, Πάρις Κασιδόκωστας με τη Μαριάννα Λάτση.

Για το βιβλίο μίλησαν η πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, ο συγγραφέας και σεναριογράφος Γιάννης Σαραγκάς, ενώ τον συντονισμό της βραδιάς ανέλαβε η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Φανερά συγκινημένος, ο Γιώργος Αρσενάκος μοιράστηκε με το κοινό τον τρόπο με τον οποίο γράφτηκε το βιβλίο και τον τρόπο με τον οποίο, μέσα από τη δική του προσωπική ιστορία, με τα κάτω της και τα πάνω της, θέλει να παρακινήσει τον αναγνώστη να κυνηγήσει και να πραγματοποιήσει τα «θέλω» και τα όνειρά του.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE εξασφάλισε τα στιγμιότυπα της βραδιάς:

Μαριάννα Λάτση – Καίτη Γαρμπή

Η Μαριάννα Λάτση με την Άννα Βίσση

Πάρις Κασιδόκωστας – Μαριάννα Λάτση – Άννα Βίσση

Γιώργος Αρσενάκος – Άννα Βίσση

Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή

Josephine

Κωνσταντίνος Αργυρός

Λευτέρης Πανταζής – Κόνι Μεταξά

Demy

Ηλίας Βρεττός

Ματίνα Ζάρα – Θοδωρής Φέρρης – Κατερίνα Λιόλιου

Τάνια Μπρεάζου

Χριστίνα Μηλιού

Μαρία Κορέλλι

Χριστίνα Σάλτη

Χρήστος Σαντικάι

Γιώργος Τσαλίκης

Χρήστος Δάντης-Ασημίνα Χατζηανδρέου 

Κατερίνα Διδασκάλου-Αντιγόνη Ντρισμπιώτη-Γιώργος Αρσενάκος-Αλεξάνδρα Καϋμένου-Γιάννης Σαραγκάς

Ο Γιώργος Αρσενάκος με την Ελευθερία Αρβανιτάκη

Το «Ένα Θέλω Μπορεί», που κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία, είναι ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης, με 12 αρχές ζωής και επιτυχίας, που προτρέπει κάθε αναγνώστη να διεκδικήσει και να κατακτήσει τα «θέλω» και τα όνειρά του. Μέσα από μία προσωπική ιστορία και πορεία 20 χρόνων, ο Γιώργος Αρσενάκος εξομολογείται, παρουσιάζει κάποιες αρχές του για τη ζωή, τη δουλειά, την προσπάθεια και την επιτυχία και παρακινεί τον αναγνώστη να βρει κοινά σημεία και να χαράξει τη δική του προσωπική διαδρομή.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164