Γιώργος Εμπειρίκος – Jaclyn Vernet: Παντρεύτηκαν στο Central Park της Νέας Υόρκης – Δες φωτογραφίες και βίντεο από τη φαντασμαγορική τελετή

Το Σάββατο 14/9 ο Γιώργος Εμπειρίκος, ο εγγονός του μεγιστάνα της ναυτιλίας παντρεύτηκε σε μια παραμυθένια τελετή στο φημισμένο Central Park της Νέας Υόρκης την αγαπημένη του Jaclyn Vernet.

Ο δεύτερος γάμος του ζευγαριού – είχαν παντρευτεί σε στενό οικογενειακό κύκλο το καλοκαίρι στην Άνδρο – έγινε παρουσία δεκάδων εκλεκτών προσκεκλημένων από όλο τον κόσμο – εφοπλιστές, επιχειρηματίες, γιατροί, επιστήμονες, καλλιτέχνες, αλλά κυρίως φίλοι των νεονύμφων από τα φοιτητικά τους χρόνια.

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet χάρισαν στους προσκεκλημένους τους μια ονειρική και ιδιαίτερα πρωτότυπη βραδιά, στο κέντρο του Μανχάταν, η οποία είχε μάλιστα τη σφραγίδα της νύφης, καθώς ασχολείται επαγγελματικά με τη διακόσμηση. Λουλούδια, ακριβά σερβίτσια, όλα σε απόλυτη αρμονία με το σκηνικό του διάσημου σε όλο τον κόσμο πάρκου, αλλά και τη σεμνότητα και τη διακριτικότητα που διακρίνει τα νέα παιδιά του old money, μακριά από show offs και νεοπλουτίστικες συμπεριφορές.

Το γαμήλιο δείπνο και η δεξίωση ξεκίνησε στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου «Dream Midtown» με την ονειρική θέα και συνεχίστηκε με ένα ξέφρενο πάρτι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Central Park.

 

 

 

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet ζουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη, όπου γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και παντρεύονται. Αν και ο γαμπρός είναι εγγονός του θρυλικού εφοπλιστή και συλλέκτη Γιώργου Εμπειρίκου, δεν ακολούθησε τα χνάρια του στη ναυτιλία, αλλά τράβηξε τον δικό του δρόμο στην ιατρική επιστήμη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164