Site icon TLIFE

Γιώργος Κακοσαίος: Βραδινή έξοδος με ξανθιά καλλονή στο πλευρό του – Φωτογραφίες

Μια σπάνια βραδινή έξοδος με μια ξανθιά καλλονή έκανε πρόσφατα ο Γιώργος Κακοσαίος.

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου είναι χαμηλών τόνων και έχει επιλέξει να μην απασχολεί με την προσωπική του ζωή, για αυτό φροντίζει να είναι διακριτικός στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Αυτή τη φορά όμως, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε νυχτερινό κέντρο που είχε πάει για να διασκεδάσει με τη νεαρή κοπέλα, για την οποία δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

Οι δυο τους δεν ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί, μιλούσαν μεταξύ τους, αλλά δεν υπήρξε κάποιο τρυφερό τετ α τετ ανάμεσά τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Κακοσαίος είχε δηλώσει: «Είτε στο σχολεία είτε στις ομάδες, με γνώριζαν ως Γιώργο Κακοσαίο. Στην πορεία κάποιοι μάθαιναν ποιος είναι ο πατέρας μου, αλλά με είχαν γνωρίσει ήδη ως Γιώργο. Για τους φίλους, τις παρέες και τους συμπαίκτες μου ήμουν πάντα ο Γιώργος. Επιπλέον, ο πατέρας μου, λόγω ωραρίων, δεν ερχόταν συχνά στο σχολείο. Όταν ήμουν μικρός, ήταν πιο σκληρά τα πράγματα. Δούλευε σχεδόν καθημερινά μέχρι τις 6 τα ξημερώματα, όταν επέστρεφε και κοιμόταν. Πάντα όμως ήταν κοντά μας, πάντα παρών. Πραγματικά δεν ξέρω πώς τα κατάφερνε, αλλά δεν μας έλειψε ποτέ η παρουσία του. Φυσικά, υπάρχει και μια μαμά από πίσω. Εννοείται, η κολόνα του σπιτιού, ειλικρινά. Η μητέρα μου είναι βράχος, πάντα εκεί»

Φωτογραφίες: NDP

 

© 2024 tlife.gr