Γιώργος Καλλιακμάνης και Γρηγόρης Λέων, όπως δεν τους έχεις ξαναδει! Ανέβασαν βίντεο σε photo booth

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης και ο Γρηγόρης Λέων βρέθηκαν μαζί στην ίδια εκδήλωση όπου και μοιράστηκαν ένα κοινό βίντεο στα social media σε 360° photo booth.

Πρόκειται για την κινούμενη κυκλικά κατασκευή η οποία χρησιμοποιείται σε γάμους, βαπτίσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις. Οι καλεσμένοι κινούνται πάνω σε αυτή, είτε χορεύοντας, είτε κάνοντας γκριμάτσες, ακόμα και να στείλουν τα μηνύματά τους μπροστά στην κάμερα όπως έκαναν ο Γιώργος Καλλιακμάνης και ο Γρηγόρης Λέων.

«Γίνε μέρος της αλλαγής. Η ισότητα αφορά όλους», έγραφαν πάνω οι πίνακες που κρατούσαν στα χέρια τους ο επίτιμος πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. μαζί με τον ιατροδικαστή και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γρηγόρη Λέων.

Την Δευτέρα 10 Μαρτίου οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο Forum «Equality 4 All – Woman’s Day 2025», που έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164